« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
ipak crnogorska mafija?

Kum Joce Amsterdama pao na poligrafu

Pao na pitanjima o ubojstvima Pukanića i Ivane Hodak

Joca Amsterdam
Joca Amsterdam (CROPIX)
Više o

ubojstvo Ivane Hodak

,

ubojstvo Ive Pukanića

,

Robert Matanić

,

Luka Matanić

,

Joca Amsterdam

,

crnogorska mafija

,

procurile informacije

,

kum Joce Amsterdama

,

Slobodan Đurović

,

poligrafsko testiranje

,

pad na poligrafu

Prema još neslužbenim informacijama čini se kako je Joca Amsterdam pravi čovjek koga treba pitati o ubojstvima koja su se u listopadu događala po Zagrebu. Iako nikada nije potvrđeno da su ubojstva povezana javnost je sumnjala da postoji mogućnost da takva dva ubojstva u razmaku od nekoliko dana ne budu povezana.

Nakon što je na benzinskoj postaji spektakularno uhvaćena trojka ispitani su Robert i Luka Matanić te Slobodan Đurović, kum Sretena Jocića zvanog Joca Amsterdam, koji je policiji ostao nedostupan,a preko svog čovjeka za odnose s javnošću potpuno se od ubojstava ogradio.

Da ne treba vjerovati mafijaškom bosu dokazao je poligraf koji je na pitanju jesu li s ubojstvima Ivane Hodak i Ive Pukanića povezani crnogorski poduzetnici Stanko Subotić Cane i Joca Amsterdam pokazao kako Đurović zna da povezanost postoji.

Upravo je Slobodan Đurović pao na poligrafskom testiranju kada su mu postavljena pitanja o vezih tih ubojstava. Đurović je navodno podvrgnut poligrafu odmah nakon uhićenja, a njegovi odgovori u potpunosti su dali novi smjer policijske istrage.

Iako je Đurović tvrdio kako je u Hrvatsku došao naplatiti dug od Roberta Matanića ispostavilo se kako je njegov zadatak bio dostaviti lažne dokumente za bijeg preko granice, Mataniću i još dvjema osobama.

19.12.2008. 14:15:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh