« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SCHENGENFEST 2014

Kultni Laibach ove godine na Schengenfestu

Od osnutka do danas, u svojoj dugoj i burnoj karijeri, imali su više od 1000 koncerata diljem svijeta i izdali su gotovo 30 albuma

Gospodari manipulacije na Schengenfestu
Gospodari manipulacije na Schengenfestu (Schengenfest)
Više o

Laibach

,

Schengenfest

Schengenfest ima još aduta u rukavu: LAIBACH, bend koji je prema britanskom magazinu Wire protresao svijet kultnim koncertom u Trbovlju još davne 1990. godine, nakon krcatog zagrebačkog i rasprodanog slovenskog koncerta (Tvornica i Križanke), ovog ljeta dolazi na SCHENGENFEST!

Organizatori javljaju da ovo nije kraj iznenađenjima te da nakon ekskluzivnih nastupa HIM-a i Die Antwoorda, zbog kojih će mnogi potegnuti do Vinice čak iz Skandinavije, imaju još novosti koje će uskoro otkriti; osim izvrsnog line up-a, ove godine, Schengenfest će pokazati i svoju društveno odgovornu stranu, a kako bi saznali o čemu se radi, pozivaju vas da pratite medije i njihovu facebook stranicu.

Dugoočekivani studijski album "Spectre", službeno je objavljen 3. ožujka 2014. i dočekan je hvalospjevima od mnogih eminentnih europskih medija. Tri dana nakon izlaska, grupa Laibach, započela je dugu turneju po Starom kontinentu u sklopu koje je posjetila i hrvatsku metropolu.   Od samog početka isticali su da će "Spectre" po mnogočemu označiti novo poglavlje u povijesti benda, a posebno se istaknula zarazna "The Whistleblowers"

Od osnutka do danas, u svojoj dugoj i burnoj karijeri, imali su više od 1000 koncerata diljem svijeta,  izdali su gotovo 30 albuma, a poznata Bavarska radio postaja Zündfunk / Bayerischer Rundfunk  smjestila ih je na listu najvažnijih bendova i izvođača u povijesti pop glazbe.

Ove vas godine uz, već poznate headlinere - H.I.M., DIE ANTWOORD (JAR), 2CELLOS (Hr-Slo), MORCHEEBA (VB), očekuju i BAJAGA & INSTRUKTORI (Sr), KIRIL DJAIKOVSKI (Ma), STROJMACHINE (Slo), ZEBRA DOTS (Slo), MUFF (Slo), ZMELKOOW (Slo), MOVEKNOWLEDGEMENT (Slo), TOP STRIPPER, HIGH FIVE, ICE ON FIRE, KUGA, ČAO PORTOROŽ, PANKREAS i mnogi drugi ...

Ulaznice za Schengenfest 2014. dostupne su po cijeni od 60,50 eura ​​do 28. svibnja, u što je uključeno i kampiranje. Za tu cijenu dobit ćete bogat glazbeni program svjetski poznatih glazbenika, još bogatiji i raznovrsniji popratni program, ulaznicu za festival, besplatno kampiranje i provod koji ćete doživotno pamtiti. Od lipnja u prodaju kreću i jednodnevne ulaznice, a organizatori upozoravaju da svoje ulaznice nipošto ne kupujete na mjestima koja nisu za to ovlaštena.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr; www.entrio.hr ili putem www.kartoteka.si.

21.05.2014. 14:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh