« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
KASTAVSKA SKUPINA

Kukuriku koalicija potpisala sporazum i najavila pobjedu

Čelnici SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a najavili su pobjedu u svim izbornim jedinicama i korjenitu promjenu dosadašnje politike

Fotografija vijesti
Više o

HNS

,

SDP

,

HSU

,

IDS

,

Kukuriku koalicija

Kako bi i službeno potvrdili namjeru zajedničkog izlaska na predstojeće parlamentarne izbore, čelnici tzv. Kastavske skupine, odnosno Kukuriku koalicije, danas su potpisali sporazum, javlja Hina. Čelnici SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a dolučni su u namjeri da pobijede u svim izbornim jedinicama.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je u obraćanju novinarima ispred crkve Sv. Marka naglasio da sporazum, potpisan na drugu obljetnicu prvog okupljanja četiri stranke u Kastvu, predstavlja tehničku provedbu političkog dogovora o zajedničkom nastupu na izborima.

"Danas možemo reći da Hrvatska ima alternativu, ima jasan izbor između jedne neuspješne vlasti i jednog saveza modernih, progresivnih stranaka koje će se okupiti u koalicijskoj vladi sastavljenoj od sposobnih političara", kazao je Milanović.

"Od danas Hrvatska ima jasnu alternativu - s jedne strane nesposobnost, korupcija, izgubljenost koja sve dublje Hrvatsku povlači u glib, a s druge strane šansa i nada da je ovu zemlju moguće voditi bolje, poštenije, kvalitetnije, da je naprosto Hrvatska zaslužila promjene koje su nam nužne što prije", poručio je.

15.07.2011. 13:17:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh