« Fun
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
VIDOVITE ŽIVOTINJE

Krokodil Harry je vidovit poput hobotnice Paul

Pet metara dugačak krokodil Harry prognozirao je da će premijerka Julia Gillard pobijediti na parlamentarnim izborima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

životinje

,

kuran spaljivanje

,

zona dijeta

,

zelena salata

Krokodil Harry u četvrtak je "prognozirao" da će premijerka Julia Gillard pobijediti na parlamentarnim izborima koji se u Australiji održavaju u subotu, potvrdivši prognoze utemeljene na istraživanju javnog mišljenja i na "prognozama" australske hobotnice Cassandre.

Pet metara dugačak krokodil Harry, nekoliko je minuta oklijevao prije nego što je progutao pile oko čijeg je vrata bila obješena fotografija Julije Gillard, ne reagirajući na pile s fotografijom laburističkog oporbenjaka Tonyja Abbotta.

>>Hobotnice poput vidovitog Paula vrlo su inteligentne

Sada premijerka Gillard može biti sigurna u pobjedu na izborima, s obzirom na to da je Harry tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici prognozirao da će pobjednik biti Španjolska.

"Harry je nepogrešiv i precizno prognozira", rekao je čuvar u Zabavnom parku Darwin u kojemu je Harry jedan od stanovnika.

No treba spomenuti da, uz Harryja i hobotnicu Paula iz njemačkog akvarija Oberhausen koji su nadareni za prognoziranje pobjednika, i Australci imaju svoju Cassandru, hobotnicu koja je također prognozirala pobjedu Julije Gillard na predstojećim parlamentarnim izborima.

19.08.2010. 13:48:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh