« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
EKSKLUZIVNO

Kristen Stewart: Ne znam što ću bez Sumraka

Zvijezda Sumrak sage govori ekskluzivno za Metro o svojim budućim planovima i kako ne zna što će biti kad Saga završi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Robert Pattinson

,

Kristen Stewart

,

sumrak saga

Kristen Stewart, američka glumica najpoznatija je po slavnoj ulozi Belle Swan u Sumrak Sagi. Glumila je u još nekim filmovima, kao što su "Panic Room", "Zathura", "In the Land of Women" i "The Runaways".

P: Kristen, što ti se kod Belle najviše sviđa? 
O:  Mislim da je ona bila u mogućnosti otrgnuti se od toga da bude kontrolirana, logična djevojka i stvarno se hrabro baciti u nepoznato - takvo nešto zahtjeva nekoga tko vjeruje u sebe. Jako mi se sviđa zbog toga. Poštujem ju jer radi puno pogrešaka i puno uči od njih jer ih priznaje.

P: Možeš li zamisliti sebe u Bellinoj situaciji, da voliš dvije osobe u isto vrijeme? 
O: Iskreno, ne. Nikada nisam bila u takvoj poziciji. Bilo bi mi teško.

P: Glazba ti je važna, što sad najviše slušaš?
O: Zapravo, sada najviše slušam pjesme iz Eclipsa, tj. soundtrack iz filma.

P:  Pišeš li sama glazbu?   
O:  Ne, ja sviram gitaru. Nikada nisam zapravo pisala... Pišem druge stvari.

P: Robert Pattinson svira, razmišljaš li o suradnji s njim?
O: Bilo bi mi jako drago jer jako dobro svira. Mislim da gubim glas, kao da pada svaki dan. Valjda ga još ne znam koristiti.

P: Voliš li muzičke festivale? 
O:  To mi je jedna od najdražih stvari. Bila sam na njih nekolio prošle godine, vidjela sam Florence and the Machine i The Band of Horses u  South By Southwest i njihova glazba je u filmu.

P: Što te inspirira kod Joan Jett?
O: Svi znaju tko je ona - rock zvijezda, ikona, ona je prva žena koja je osnovala izdavačku kuću i svi imaju nekakvu sliku  o njoj na temelju toga.  Nitko ne zna kako je teško doći do toga i kako je bila neprihvaćena kao dijete. Stvarno je cool približiti The Runaways našoj generaciji jer nisam znala tko su one zapravo bile. One su prvi ženski rock bend koji je svirao žestoku, seksualno asertivnu glazbu.  Bilo je teško, doživjela je toliko sranja od ljudi i nikad nije prestajala.   

P: Je li ti Sumrak promijenio život? 
O: Definitivno. Ne borim se više za svaki film. Ne želim više snimati filmove koje  nitko ne gleda.

P: Je li ti gluma bila jedina opcija ili si nešto drugo zamišljala? 
O: Moji su roditelji uvijek mislili da sve mogu i uvijek su me podržavali. Ušla sam u glumačke vode kada sam bila mala, imala sam sreće što sam je zavoljela. Ali također sam uvijek željela biti pisac.

P: Što će se dogoditi kada sve ovo završi? 
O: Biti će suludo ostaviti lik kojeg sam toliko dugo glumila, to je kao da te isključuju iz vojske i lud si, jer si tamo radio svaki dan, svaku minutu, i onda je sve gotovo. Čudno je sve to odjednom ostaviti. 

Piše: Katarina Matsson/Metro Švedska
12.12.2010. 14:09:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    natka
    12.06.2012. 14:24
    aa
  2. avatar
    nadezda
    12.06.2012. 14:29
    no nateba neje ja mam tvoje rada filmi sumrak ale ja kazdi den vidim jeto super navas neje vi kusebe velmi pasujete navas nemaju mavas rada velmi a jjjj toho upira tvojeho frajera a bute stasni ako ste na filme a visa nigdi en ne hate len tad dalej robte filmiii akooo robite ne nehate sa oklamat ale milute sa a ne nehate sa nigdiiii boooolebo ja va,,,mmm furrr hlasujemmm ja mam to film velmi rada pozdravom nadezda ale volaju ma nada papapa mavas velmi rada navas neje hibate miii cela bii som abi somvas videla NA zivooo som zos aglicka a pohadam z chatamuuu jajaj velmii poto tuzim abi som vas videla na zivoo mam vas tak rada ako svoje rodicov papapaappa
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh