« Seks
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
GLAZBOM DO VRHUNCA

Kreirajte vašu playlistu za nezaboravan seksualni užitak

Seks je jako osjetilno iskustvo. Ono što vidimo, okusimo, pomirišimo i čujemo ima nevjerojatan efekt na to koliko će nam neko iskustvo biti ugodno

Kreirajte vašu playlistu za nezaboravan seksualni doživljaj
Kreirajte vašu playlistu za nezaboravan seksualni doživljaj (Shutterstock)
Više o

seks

,

glazba

,

'Pjesme'

,

muzika

,

Yohan Blake

Stoga je glazba odličan način da se željeno iskustvo, pogotovo kada je u pitanju seks, uzdigne na neku višu razinu. Najbolje od svega je što i vi, i vaš partner, možete zajedno birati omiljene pjesme ili pak iznenaditi jedno drugoga. Jednu noć ona bira, drugu on. Bez obzira koju vrstu glazbe preferirali, evo par odličnih načina kako je iskoristiti da seks postane nezaboravno iskustvo.

Poboljšanje raspoloženja - ovo je očita funkcija jer je muzika prilično dobar način podizanja raspoloženja i stvaranja atmosfere. Čak i ako vam dan nije bio najbolji i umorni ste, prava muzika može potaknuti strasti. Janet Jackson "That's the Way Love Goes", ili Marvin Gaye "Let's Get it On " samo su neki od primjera. Nije bitno koje ćete pjesme izabrati, sve dok fukncioniraju za vas i vašeg partnera.

Postavite tempo - ljudski mozak jako reagira na glazbu. Što znači da će vrsta glazbe koju slušate utjecati na tip seksa koji ćete imati. Imate vremena samo za nešto nabrzaka? Izaberite nešto bržeg tempa. Želite dugu romantičnu predigru? Glazbenici poput Sade ili Barryja Whitea savršeno će se uklopiti.

Tajni kod - može biti zabavno i uzbudljivo ako vam određene pjesme znače kako ste spremni za akciju. Pustite ih tijekom večere ili ih pošaljite putem emaila i vaš partner će odbrojavati sate do susreta. Osim toga, kad budete u javnosti i čujete vašu pjesmu, možete uživati u određenoj draži s partnerom jer ćete oboje znati što mislite.

Zaboravite na probleme - ponekad trebamo glazbu kako bi postala skoro pa fizička barijera onome što se događa u ostatku svijeta. Nećete čuti zvonjavu telefona, zujanje kompjutera ili buku prometa s ulice. Nema ništa loše u bijegu od realnosti tu i tamo. A malo pojačanje glasnoće osigurat će da nitko ne čuje što točno radite.

Usmjerite akciju - napravite listu pjesama i postavite neka pravila. Npr. možete mijenjati položaj ili aktivnosti samo kada dođe nova pjesma. Ovo može biti dobar način uzbuđivanja partnera s obzirom da se prepušteni na milost glazbi. Ako doista želite da vam muzika diktira akciju, postoji čak nekoliko seks igračaka koje možete spojiti s vašim iPodom, a ritam glazbe određuje vibraciju igračke.

Evo primjer jedne sexy playliste, za one kojima treba inspiracija.

1. Dreamworld by Robin Thicke
2. When The World Ends by Dave Matthews.
3. Damn, I Wish I Was Your Lover by Sophie B. Hawkins
4. Halo and Naughty Girl by Beyoncé
5. Woman Like A Man by Damien Rice
6. Possession by Sarah McLachlan
7. You Shook Me All Night Long by AC/DC
8. Just Say Yes and Chasing Cars by Snow Patrol
9. The Woman in Me by Donna Summer
10. On the Couch by Prince
11. Avalon and Slave to Love by Brian Ferry
12. Summer, Highland Falls by Billy Joel
13. I Love You by BareNakedLadies
14. Shining Star by The Manhattans
15. Every Woman in the World by Air Supply
16. Mozart's Symphony No. 2
17. Zoo York by Paul Oakenfeld
18. Closer by Nine Inch Nails
19. When it's Love from Van Halen
20. Feelin' Love by Paula Cole
21. Little Freak by Usher
22. I Want To by Nazzereth


 

11.09.2010. 12:02:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh