« Biznis
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
NOVOSTI

Kreativna prinova u biznis svijetu

Novi poslovni portal pokriva većinu poslovnih tema, uz brojne rubrike s kvalitetnim savjetima i primjerima iz prakse

Novi poslovni portal sa sjajnim temama
Novi poslovni portal sa sjajnim temama (kreativni-biznis.com)
Više o

kreativna vjeverica

,

kreativni biznis

,

poslovni portal

Svjetlo dana ugledao je novi poslovni portal. Pomislit ćete, još jedan u nizu, no ovaj je drugačiji. Pitate se zašto? Počevši od naziva, pa preko tema koje obrađuje i načinu na koji im pristupa to je portal na kojem ćete se zabaviti, saznati korisne poslovne informacije, savjete, 'pokupiti' ideje i štošta drugo.

kreativni-biznis.com nastao je u radionici Kreativne Vjeverice, koja je biznis teme obradila na svoj, kreativni, originalni i jednostavan način.

Portal pokriva većinu poslovnih tema: kako zaraditi, na koje načine i kroz koje kanale; nudi besplatne ideje koje vas mogu inspirirati; donosi priče poduzetnika koji su uspjeli, a tu su i brojne rubrike koje će vas nasmijati i dati savjete kako se kvalitetno riješiti stresa. Također, daje vam mogućnosti objave oglasa ukoliko tražite zaposlenike ili pogled u bazu elitnih zaposlenika, među kojima su samo oni s preporukom. Marketing i prodaja također su obrađeni uz pregršt zanimljivosti i konkretnih savjeta, informacija i primjera. Neizostavni dio čine i blogovi, među kojima ćete zasigurno prepoznati naše vrsne coacheve i uspješne poduzetnike.

Biz portal namijenjen je širokoj publici, od poduzetnika početnika, veterana poduzetništva i zaposlenika raznih tvrtki do studenata, direktora i onih koji teže uspjehu u poslovnom svijetu, bez obzira na branšu.

Tim kreativni-biznis.com svakako će se truditi davati novi pogled na biznis koji gotovo uvijek može biti istodobno zabavan, kvalitetan, efektan i neizostavno, kreativan.

31.03.2012. 10:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh