« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Krankšvester u Pogonu kuture 14. travnja

Sett i 3Ki Stil «organiziraju šutke» već gotovo deset godina, postavši prepoznatljivi od samog početka po otrovnim rimama i tvrdim beatovima

Krankšvester rastura
Krankšvester rastura (Filip Bušić)
Više o

Krankšvester

,

Pogon kulture

Hip hop duo Krankšvester, vlasnici «Gabera», najvećeg underground hita 2017., dolaze u riječki Pogon kulture u subotu 14. travnja. Novi susret s riječkm publikom bit će prilika da koncertno predstave album «Krankšvester IV».

Sett i 3Ki Stil «organiziraju šutke» već gotovo deset godina, postavši prepoznatljivi od samog početka po otrovnim rimama i tvrdim beatovima. Kao bend i kroz solo projekte skupili su osam izdanja sve dok u proljeće 2017. nisu izbacili «Gaber», ultimativnu party himnu i bez sumnje najveći regionalni underground hit godine.

Naklon rave/eurodance/gaber kulturi preuzeo je primat na njihovom aktualnom albumu «Krankšvester IV» kojeg su, prije objave, predstavila još dva izuzetna singla «Zli kurac» i «Što ti znaš o tome». Njima se ovih dana pridružio i sjajan video za «Retardiranu», nastavivši zvjezdani niz singlova i potvrđujući Krankšvester kao jednu od najvećih domaćih live atrakcija.

Nakon sjajnog nastupa na festivalu «Drito iz Tvornice» i rasprodanog koncerta (u ovom trenutku ostalo je zadnjih 100 ulaznica) u Velikom pogonu Tvornice kulture bend konačno stiže u riječki Pogon kulture. Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 50 kn, a kupiti se mogu u sustavu Entrio i u Dallas Music Shopu (Splitska 2a). Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 70 kn.

07.03.2018. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh