« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SVEČANO

Kosor uručila ugovore o pomoći udrugama osoba s invaliditetom

VIDEO - Kosor je rekla kako se osjeća poput domaćice na ovakvim prigodama te da je osobama s invaliditetom uvijek voljela pomagati

(Neja Markičević/Cropix/Infopunkt)
Više o

invaliditet

,

Jadranka Kosor

,

Tomislav Ivić

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor uručila je na današnjoj svečanosti u Sheratonu ugovore o suradnji predstavnicima udruga osoba s invaliditetom koje provode projekt osiguravanja usluge osobnih asistenata osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta.

Ministar branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić istaknuo je tom prilikom kako je Vlada uvijek brinula i uvijek će brinuti o osobama s invaliditetom i raditi na pomoći kako bi osobama s invaliditetom život bio što lakši.

Kosor je rekla kako se već osjeća poput domaćice na ovakvim prigodama te da je i prije kao ministrica, kao i danas kao premijerka, uvijek voljela pomagati i učiniti dobre stvari za osobe s invaliditetom.

Novac iz ugovora koji su podijeljeni predstavnicima udruga namijenjen je za osiguravanje usluga osobnih asistenata invalidima čime se pomaže osobama s invaliditetom, ali pomaže i ljudima da se zaposle. (Infopunkt/metro-portal)

02.04.2010. 14:09:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh