« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
izvanredni sastanak

Kosor sazvala hitnu sjednicu Vlade

Tema sjednice još nije poznata, no špekulira se da je na tapeti ili Polančec ili sporazum sa Slovenijom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Davor Pongračić/CROPIX )
Više o

Damir Polančec

,

Jadranka Kosor

,

Podravka

,

sporazum sa slovenijom

,

hitna sjednica vlade

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor sazvala je hitnu izvanrednu sjednicu Vlade koja je započela u 20 sati s ciljem potvrđivanja sporazuma sa Slovenijom, piše Večernji list.

Prije nekoliko sati Kosor se sastala s koalicijskim partnerima i oporbom na kojem je glavna tema bila Slovenija, no prema ranijim najavama Josipa Friščića potegnulo se i pitanje Damira Polančeca, točnije pitanje njegovog odlaska iz Vlade nakon slučaja Podravka.

Nešto kasnije u Vladu su stigli i predstavnici ostalih parlamentarnih stranaka među kojima su bili svi čelnici oporbe. No, tad je u javnost izišla informacija o izvanrednoj sjednici na kojoj su se trebali pojaviti svi ministri.

Tema sjednice još nije poznata. Špekulira se da je jedna od glavnih točaka pitanje Damira Polančeca, no vjerojatnije je da se najviše pažnje daje Sloveniji.

Moguće je da je Kosor dobila suglasnost parlamentarnih stranaka za sporazum koji je postigla s Pahorom pa ga želi već večeras potvrditi u Vladi kako bi ga sutra mogla parafirati na Kongresu Europske pučke stranke.

28.10.2009. 20:13:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh