« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
NISU JOJ REKLI

Kosor poništila natječaj za nabavu zrakoplova

U priopćenju se navodi da je predsjednica Vlade takvu odluku donijela jer u pokretanju postupka javne nabave nije poštivana procedura

(Goran Mehkek/Cropix )
Više o

Jadranka Kosor

,

Vlada RH

,

zrakoplov

,

javna nabava

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor donijela je odluku o poništenju natječaja za nabavu zrakoplova za vrijeme trajanja redovnog godišnjeg servisa zrakoplova u vlasništvu Republike Hrvatske, koji je objavila Direkcija za korištenje službenih zrakoplova Republike Hrvatske.

U priopćenju za javnost vladina Ureda za odnose s javnošću, povodom mnogobrojnih novinarskih upita, navodi se da je takvu odluku predsjednica Vlade donijela zbog toga što tijekom pokretanja postupka javne nabave nije bila poštivana procedura.

Po toj proceduri je o tom postupku prethodno trebala biti obaviještena predsjednica Vlade, a nadležne službe su to propustile učiniti, ističe se u priopćenju.

Podsjetimo, Vlada je početkom veljače objavila da želi unajmiti usluge mlaznog zrakoplova poslovne kategorije s pripadajućom posadom od 10. do 25. lipnja 2010. jer je za taj mjesec predviđen redoviti servis Vladinog aviona. (hina/metro-portal)

13.02.2010. 15:47:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh