« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
JACA ČISTI ZEMLJU ČUDESA

Kosor: Obersnel mora riješiti aferu Tržnica

Predsjednica Vlade vratila gradonačelniku Rijeke za prvosvibanjski komentar podsjećajući ga na aferu u koju je upleten

(Goran Mehkek/Cropix/Infopunkt)
Više o

Jadranka Kosor

,

Vojko Obersnel

,

savršena žena

,

očekivanja

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor - komentirajući na upit novinara izjavu riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela koji ju je na prvosvibanjskoj proslavi riječkih SDP-ovaca u Ronjgima nazvao 'Alicom u zemlji čudesa' - istaknula je kako se svatko mora najprije pobrinuti za rješavanje problema u svom dvorištu, podsjetivši pri tom na aferu Tržnice Rijeka, tešku 80 milijuna kuna.

Premijerka Kosor rekla je kako riječki gradonačelnik "ima pravo gledati na njezin rad kako god želi, ali se svatko mora najprije pobrinuti za rješavanje problema u svom dvorištu".

''Slučaj Tržnice Rijeka" tereti riječkoga gradonačelnika i još tri osobe za pogodovanje Tržnicama Rijeka i štetu u riječkom gradskome proračunu od oko 80 milijuna kuna.

Ako me naziva Alicom, dobro je, ali podsjećam kako postoji jedna "afera Tržnica" i da bi bilo dobro da se gospodin Obersnel okrene rješavanju toga pitanja, i ne čudi se što se njemu postavljaju neka pitanja, izjavila je novinarima premijerka Kosor prigodom današnjeg boravka u Borovu.  (hina/metro-portal)

02.05.2010. 18:28:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh