« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
LABUĐI PJEV?

Kosor nositeljica HDZ-ovih lista u svim izbornim jedinicama

"Predsjedništvo HDZ-a jednoglasno je odlučilo podržati Jadranku Kosor kao nositeljicu lista u svim izbornim jedinicama na predstojećim izborima", poručuju iz stranke

Fotografija vijesti
Više o

HDZ

,

Ivo Sanader

,

Jadranka Kosor

,

korupcija HDZ

Predsjednica Vlade i HDZ-a Jadranka Kosor na predstojećim će parlamentarnim izborima biti nositeljica lista u svim izbornim jedinicama, prenosi Hina.

"Predsjedništvo HDZ-a jednoglasno je odlučilo podržati Jadranku Kosor kao nositeljicu lista u svim izbornim jedinicama na parlamentarnim izborima koji će se održati 4. prosinca 2011. godine", stoji u priopćenju HDZ-a s današnje sjednice Predsjedništva na kojoj se razgovaralo o predstojećim parlamentarnim izborima te o izazovima s kojima je stranka suočena.

Hrvatska demokratska zajednica je suočena s jednim od najtežih izazova u svojoj povijesti, navodi se u priopćenju i dodaje da Predsjedništvo stranke izražava žaljenje što postoji sumnja da su se pojedinci iz redova HDZ-a ogriješili o zakone Republike Hrvatske.

U raspravi su svi članovi Predsjedništva istaknuli kako će, pod vodstvom Jadranke Kosor, u narednom razdoblju HDZ biti središnja politička snaga koja će osigurati potreban nacionalni konsenzus za gospodarski razvoj, nastavak politike nulte tolerancije prema korupciji te ulazak RH u EU 1. srpnja 2013. godine, dodaje se.

"HDZ, je pod vodstvom Jadranke Kosor odlučno poveo borbu protiv korupcije, vođen načelom 'nitko nije nedodirljiv'. HDZ je prva stranka koja je imala snage pokrenuti politiku nulte tolerancije prema korupciji, počevši s primjenom te politike u vlastitim redovima", stoji u priopćenju HDZ-a.

04.11.2011. 17:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh