« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
KAŽE ONA

Kosor: Neka jednom i SDP podupre borbu protiv korupcije

''Oni stalno traže da odem. Očito su shvatili da je ta borba trajna", komentirala je premijerka kritike SDP-a i Zorana Milanovića

Jadranka Kosor
Jadranka Kosor (Marko Miščević/Cropix)
Više o

HDZ

,

Ivo Sanader

,

Zoran Milanović

,

SDP

,

Jadranka Kosor

,

borba protiv korupcije

Osvrćući se na jučerašnje kritike SDP-a i njegova predsjednika Zorana Milanovića, predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je kako bi voljela da SDP već jednom podupre borbu protiv korupcije umjesto što stalno traži njezin odlazak s vlasti.

"Iznimno je važno da i oni jednom kažu da su za nultu toleranciju prema korupciji bez obzira o kome se radi i bez obzira tko pripada kojoj političkoj opciji", izjavila je Kosor na otvaranju škole u mjestu Dubravica u Zagrebačkoj županiji.

Podsjetila je da SDP i dalje traži smjene ministra unutarnjih poslova i državnog odvjetnika kojeg nisu htjeli poduprijeti iako postiže rezultate. "Oni stalno traže da odem. Očito su shvatili da je ta borba trajna", komentirala je Kosor.

Glavni odbor SDP-a jučer je zaključio da je vlast izgubila kredibilitet i legitimitet i da su izbori jedino demokratsko rješenje te da aktualna Vlada na čelu s HDZ-om i premijerkom Kosor snosi punu političku odgovornost za ponašanje svog bivšeg predsjednika koji teško kompromitira politiku kao poštenu djelatnost i sramoti Hrvatsku. (hina/metro-portal)

12.12.2010. 17:11:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh