« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
SVI SVETI

Kosor na Tuđmanovom, Josipović na Račanovom grobu

Na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju vijenac je položilo izaslanstvo Sabora predvođeno Željkom Antunović

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Šime Šokota/cropix)

U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, najviša državna izaslanstva položila su vijence i zapalila svijeće na zagrebačkom groblju Mirogoj. tako su posjećeni grobovi Franje Tuđmana i Ivice Račana. Predsjednik Republike Ivo Josipović položio je vijenac na spomenik Glas hrvatske žrtve - Zid boli, na grob Narodnih heroja na Mirogoju, na Središnji križ u Aleji poginulih hrvatskih branitelja, na grob predsjednika Vlade od 2000. do 2003. godine Ivice Račana te na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Predsjednica vlade Jadranka Kosor s izaslanstvom i Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, položila je vijence i zapalila svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, kod Središnjeg križa, na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te na Zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić, potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks i zastupnik Josip Leko položli su vijence kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zida boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, kod Središnjeg križa na Mirogoju te na grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana. Na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju vijenac je položilo izaslanstvo Sabora predvođeno Željkom Antunović. (hina/metro-portal)

31.10.2010. 18:29:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh