« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
STANJE U HRVATSKOJ

Kosor nakon ubojstva Bin Ladena: Poduzimamo neke korake

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko novinarima je rekao kako je stanje sigurnosti u Hrvatskoj danas kvalitetno kao što je bilo i dosad, a da bi tako trebalo ostati i u budućnosti

Jadranka Kosor
Jadranka Kosor (Dragan Matić/CROPIX)
Više o

Jadranka Kosor

,

terorizam

,

Osama bin Laden

,

Tomislav Karamarko

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor, govoreći o sigurnosti u Hrvatskoj nakon smrti Osame bin Ladena, podsjetila je u četvrtak kako je Hrvatska članica antiterorističke koalicije i NATO-a, a borba protiv terorizma obveza svih te rekla da se poduzimaju neki koraci.

"U vladi smatramo da je borba protiv terorizma obveza svih i da svatko mora dati svoj udio. Razgovarali smo o ovim novim činjenicama i poduzimamo neke korake", kazala je Kosor u Borovu novinarima zamoljena da komentira stanje sigurnosti u Hrvatskoj nakon što je bin Laden u nedjelju ubijen u američkoj akciji u Pakistanu.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko novinarima je rekao kako je stanje sigurnosti u Hrvatskoj danas kvalitetno kao što je bilo i dosad, a da bi tako trebalo ostati i u budućnosti.

"Hrvatska je članica antiterorističke koalicije i to bih rekao vrlo vrijedna i vrlo kvalitetna", podsjetio je Karamarko.

Kosor i Karamarko u Borovu su nazočili obilježavanju 20. obljetnica ubojstva dvanaestorice pripadnika Specijalne jedinice policije Vinkovci, koje su pripadnici srpskih paravojnih postrojbi ubili i masakrirali 2. svibnja 1991. u Borovu Selu, današnjem Borovu.

02.05.2011. 17:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh