« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
KONCERT

Korpiklaani uz Arkonu i Striboga u Vintage Industrial Baru

Kao svoje specijalne goste na turneji Korpiklaani sa sobom ovoga puta dovode najpoznatiji rusku pagan/folk metal grupu Arkona koja konačno dolazi u Zagreb

Korpiklaani, legendarna finska folk metal grupa u Vintageu
Korpiklaani, legendarna finska folk metal grupa u Vintageu (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

Vintage Industrial Bar

,

Korpiklaani

,

Arkona

,

Stribog

Finske folk metal legende Korpiklaani, koji su već postali miljenici hrvatske publike zbog svog veselog folk karaktera, koji je temeljen na finskoj tradicionalnoj glazbi, spojene sa metal rifovima i obožavanjem ispijanja pive, vraćaju se u Zagreb!

Još od objavljivanja svog prvijenca 2003. godine, „Spirit Of The Forest", tradicionalni folk metal pioniri Korpiklaani kontinuirano su gradili svoj put do vrha metal scene. Kroz svojih 9 studijskih albuma Korpiklaani su izgradili svoj jedinstveni i neponovljivi folk metal zvuk i postali najpoznatija folk metal grupa na svijetu. U 2015. su stigli do svog novog studijskog albuma nazvanog „Noita". Njihove pjesme „ Vodka", „Beer Beer", „Wooden Pints", „Keep On Galloping", „Happy Little Boozer" i mnoge druge postale su himne, a bend ih jedva čeka ponovno svirati hrvatskoj publici!

Kao svoje specijalne goste na turneji Korpiklaani sa sobom ovoga puta dovode najpoznatiji rusku pagan/folk metal grupu Arkona koja konačno dolazi u Zagreb! Mnogi fanovi benda se sjećaju vrućeg koncerta početkom ljeta 2010. godine u sisačkom klubu Skwhat, a sada napokon dolaze u hrvatsku prijestalnicu, i to kao specijalni gosti benda Korpiklaani! Arkona je oživjela legende i vremena kada su bitke bile časne, nadahnjujuće tradicionalne priče povezane sa svime što okružuje čovjeka. Isprepliću brutalne metal riffove, žestoke bubnjeve i narodne melodije, pagan tematiku i nevjerojatni vokal pjevačice Mashe. Osnovani su 2002. Godine, a prošle godine su objavili svoj posljenji album „Yav".

Kao local support će na ovom koncertu nastupi zagrebački pagan folk metalci Stribog.

Vrata se otvaraju u 19 sati a koncert će započeti u 19:30 sati. Cijena ulaznice iznosi 140 kn u pretprodaji, te 160 kn na ulazu.

Ulaznice su u prodaji na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop - Tratinska 18 (online i 01 5573 888),
Kloto - Masarykova 14,
Dallas Music Shop - Tkalčićeva 7,
Purgatory - Ozaljska 47.

U Rijeci: Dallas Music Shop - Splitska 2A,

ON PAROLE 

Eventim sistem

28.10.2015. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh