« Fun
objavljeno prije 15 godina
PROMETNE BIZARNOSTI

Kornjače na pistama, jazavci na cestama

Velik broj kornjača poremetio je red letenja na aerodromu JFK, a pijani jazavac je blokirao jednu njemačku cestu

(Corbis)
Više o

New York

,

kornjače

,

JFK Airport

,

pijani jazavac

,

Jamaica Bay

,

Goslar

Uprava njujorške zračne luke JFK danas je priopćila kako je pista tog međunarodnog aerodroma u srijedu nakratko bila zatvorena jer su ju, iz za sada nepoznatog razloga, okupirale mnogobrojne kornjače koje su se dovukle iz obližnjeg zaljeva.

Invazija je počela oko osam ujutro, polako sa samo tri kornjače. Već oko devet sati posade zrakoplova prijavile su velik broj kornjača na uzletištu. Invaziju na JFK izvele su 'dijamantne kornjače', vrsta koja se najčešće nalazi u zaljevu Jamajka. Radnici u zračnoj luci brzo su ih skupili, no zbog poremećaja reda letenja zrakoplovi su kasnili dva sata.

I Njemačka je u srijedu imala svojih prometnih problema. Tamo se jedan jazavac počastio pozamašnom količinom prezrelih trešanja i nakon toga odteturao do sredine ceste gdje je ostao nepomično ležati, priopćila je policija.

Policiju je na jazavca upozorio motociklist koji je prolazio kraj grada Goslara. On je pozvao policiju kako bi prijavio da je na cesti našao mrtvog jazavca, ali na kraju se otkrilo da je jazavac živ, ali 'mrtav pijan'.

Policija je otkrila da se jazavac prejeo prezrelih trešanja koje su se pretvorile u alkohol, pa je nesretnik dobio i gadan proljev. S ceste su ga uspjeli odgurati metlom, a kako se radi o prvom prekršaju cestovnih propisa jedina kazna bit će vjerojatno gadan mamurluk.

Izvor: Hina

09.07.2009. 13:07:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh