« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ORMAR NISI POSPREMIO

Korisnici smartphonea primaju poruke iz "budućnosti"

Zbog zasad neidentificiranog tehničkog problema korisnici telefona s Microsoftovim softverom primaju poruke s datumom iz 2016. godine

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)
Više o

Microsoft

,

smak svijeta

,

smartphone

,

2012

,

windows mobile

,

poruke iz budućnosti

Pojedini vlasnici smartphonea koji koriste Windows softver tvrde da su primili poruke iz budućnosti. Otkako je stigla Nova godina, nekolicina korisnika izjavila je da poruke koje su im pristigle u pretinac imaju datum iz 2016.

Ovaj problem s Windows Mobileom prvi put je prijavljen još 1. siječnja , a od tad svakodnevno stižu pritužbe na istu stvar. Većina tih korisnika ipak ne vidi neki veliki problem u tome što u datumu stoji pogrešna godina. Štoviše, obzirom da nema ozbiljnih pogrešaka u radu softvera, korisnici se čak i zabavljaju.

Jedan se korisnik sprdao s teorijom o smaku svijeta koji se predviđa 2012. pokazujući poruku koju mu je djevojka poslala iz 2016.; u njoj mu ona prigovara što nije uredio jedan ormar u hodniku.

Iz Microsofta su rekli da su svjesni ovog tehničkog problema i da surađuju s proizvođačima telefona i s ostalim partnerima kako bi ga što prije riješili.

Neki su internetski forumi i stranice već objavili načine da se ukloni kvar, no Microsoft se još nije službeno pojavio s rješenjem. Brojni blogovi koje se bave suvremenom tehnologijom objavili su da se najviše problema pojavljivalo kod korisnika HTC telefona. Dok se Microsoft ne pojavi s rješenjem, ostali korisnici će se jednostavno morati pomiriti s činjenicom da se radi o tehničkom problemu, a ne aplikaciji koja prima poruke iz budućnosti.
15.01.2010. 23:48:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh