« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
ORMAR NISI POSPREMIO

Korisnici smartphonea primaju poruke iz "budućnosti"

Zbog zasad neidentificiranog tehničkog problema korisnici telefona s Microsoftovim softverom primaju poruke s datumom iz 2016. godine

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)
Više o

smartphone

,

windows mobile

,

poruke iz budućnosti

,

smak svijeta

,

2012

,

Microsoft

Pojedini vlasnici smartphonea koji koriste Windows softver tvrde da su primili poruke iz budućnosti. Otkako je stigla Nova godina, nekolicina korisnika izjavila je da poruke koje su im pristigle u pretinac imaju datum iz 2016.

Ovaj problem s Windows Mobileom prvi put je prijavljen još 1. siječnja , a od tad svakodnevno stižu pritužbe na istu stvar. Većina tih korisnika ipak ne vidi neki veliki problem u tome što u datumu stoji pogrešna godina. Štoviše, obzirom da nema ozbiljnih pogrešaka u radu softvera, korisnici se čak i zabavljaju.

Jedan se korisnik sprdao s teorijom o smaku svijeta koji se predviđa 2012. pokazujući poruku koju mu je djevojka poslala iz 2016.; u njoj mu ona prigovara što nije uredio jedan ormar u hodniku.

Iz Microsofta su rekli da su svjesni ovog tehničkog problema i da surađuju s proizvođačima telefona i s ostalim partnerima kako bi ga što prije riješili.

Neki su internetski forumi i stranice već objavili načine da se ukloni kvar, no Microsoft se još nije službeno pojavio s rješenjem. Brojni blogovi koje se bave suvremenom tehnologijom objavili su da se najviše problema pojavljivalo kod korisnika HTC telefona. Dok se Microsoft ne pojavi s rješenjem, ostali korisnici će se jednostavno morati pomiriti s činjenicom da se radi o tehničkom problemu, a ne aplikaciji koja prima poruke iz budućnosti.
15.01.2010. 23:48:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh