« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
klinci u trci za favoritom

Konkurencija opasno prijeti Susan Boyle

Iako i dalje vodi na kladionicama, nije više neprikosnoveni favorit

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

,

Shaheen Jafargholi

,

Hollie Steel

,

Flawless

,

Stavros Flatley

,

konkurencija

Kao što se moglo i očekivati, Susan Boyle dobila je žestoku konkurenciju, no nitko nije predvidio da će biti tako mlada. Prvo je Shaheen Jafargholi otpjevao Who's Loving You Smokeya Robinsona i oduševio publiku i žiri, a onda se u ravnopravnu utrku uključila i Hollie Steel. (Sve ih možete pogledati preko linkova u tekstu koji vode na YouTube)

Izašla je na pozornicu u baletnoj opravici dostojnoj komentara Milke Babović i krenula plesati na pjesmu I Could Have Danced All Night iz musicala My Fair Lady. Shema kod žirija već postaje pomalo dosadna, no ponovila se priča sa Susan Boyle i malim Shaheenom -  mrzovoljna faca Simona Cowella, okretanje očima Amande i podsmijeh na licu Piersa Morgana.

Iznenađenje je uslijedilo kad je mlađahna Hollie zastala s plesom, otvorila usta i zvonkim glasom raspalila pjevati, što je publiku po običaju bacilo u zanos i skandiranje. I, već drugi dan je na kladionicama bila za petama Susan Boyle, preskočivši Shaheena.

No, ne može se reći da nema i drugih kandidata, no njihovi talenti nisu glasovne mogućnosti, tako da nisu odmah u prvom krugu favorita. Flawless je plesna skupina koja vježba na lokalnoj autobusnoj stanici, ali takva uigranost i akrobatika stvarno zaslužuju pozornost.

Komičan pristup imala je grčko - irska varijanta plesa koju su prezentirali otac i sin pod pseudonimom Stavros Flatley, čiji je nastup bio u dlaku jednak glavnim favoritima - od podsmijeha dvojici bucmastih likova golih do pojasa sa smiješnim noćnim kapicama na glavi do iskrenog pljeska odličnoj predstavi.

A kako još niti kvalifikacije nisu gotove, mogućnost da netko nov zabljesne sjajnije od već navedenih ili neki pritajeni favorit iskoči u prvi plan je prilično velika. Ostaje nam pratiti i žaliti zbog čudnih navada domaćih producenata kojima prepoznavanje talenata, iako stoji u opisu radnog mjesta, definitivno nije jača strana.

27.04.2009. 16:02:40
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ida_K
    30.04.2009. 22:22
    dobro, mala pjeva ko' operna pjevačica, ali good evansi su bolji od nje!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh