« Seks
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
WOW!

Kondom koji garantira orgazam?

Ženski kondomi nisu baš nešto uspjeli na tržištu, no jedna se tvrtka zainatila i napravila stvarno revolucionaran proizvod koji bi mogao biti hit

Čudo od ženskog kondoma
Čudo od ženskog kondoma (Screenshot)
Više o

kondomi

,

orgazam

,

ženski kondomi

,

VA w.o.w

Ženski kondom pojavio se već poodavno, no nikako da zauzme neko ozbiljnije mjesto na sceni zaštite, što zbog načina na koji se stavlja, što zbog činjenice da bi žene više voljele da ga nosi muškarac.

S druge strane, muškarci u velikom broju prigovaraju zbog kondoma, tvrdeći da im umanjuju kvalitetu doživljaja, no zapravo se u velikom broju slučajeva radi o čistoj lijenosti i zaboravnosti jačeg spola. 

No, novi model ženskog kondoma, VA w.o.w na vrhu ima veliki prsten koji dodiruje klitoris i pri tome vibrira, a istraživanje koje su proveli moglo bi ponovno zainteresirati žene za ovaj oblik zaštite. 

Naime, kod prvog odnosa 70 posto žena je doživjelo orgazam, kod drugog puta 84 posto, a do četvrtog puta postotak se popeo na savršenih 100 posto. Misija tvtke IXu koja ga je smislila jest ultimativni kondom - onaj kojeg će parovi koristiti radije nego da nemaju kondom.

Naravno, tu priča postaje još luđa, pa govore o kondomima kojima se upravlja putem smartphone aplikacije i slično, no već i VA w.o.w je stvarno - WOW!

16.04.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh