« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
PROMOCIJA

Koncertna promocija debitantskog albuma ChocoJazz u atriju&TD-a

S vlastitim projektom i produkcijom Cloudfactory nastupao je na festivalima De:sonanz u Skopju, Moving festivalu, u klubu Močvara i na CFSN Sundays

Odlična promocija na vidiku
Odlična promocija na vidiku (Kultura promjene)
Više o

ChocoJazz

,

Matija Vojvodić

,

Cloudfactory

Multi-instrumentalist i producent Matija Vojvodić alias Cloudfactory (Zagreb) je glazbenik klasičnog glazbenog obrazovanja. Bio je duži niz godina koncertno aktivan nakon čega se okrenuo elektroničkoj glazbi i produkciji.

Do sada je surađivao s Laslom Vastagom u projektu The Midi Outs, s kantautoricom Ninom Romić uz koju je svirao bubnjeve i udaraljke te s bendom Man Zero u kojem je svirao synthove i sempler.

Također je dio novog elektronskog benda "TOMISLAV" te I'MM hack laba i njihovog eksperimentalnog benda "MMessy Oscillators".

S vlastitim projektom i produkcijom Cloudfactory nastupao je na festivalima De:sonanz u Skopju, Moving festivalu, u klubu Močvara i na CFSN Sundays, Input festivalu te je također surađivao s Hartera festivalom na njihovoj smartphone aplikaciji "TrnTrn" sa svojom produkcijom, a radio je i glazbu za dugometražni film te međunarodne izložbe.

www.facebook.com/cloudfactory.official
www.facebook.com/tomislav.official

05.06.2013. 14:41:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh