« Žene
objavljeno prije 9 godina
HE HE

Komplimenti koje obožavaju muškarci

Muškarci nisu imuni na komplimente, štoviše, obožavaju ih primati iako će se pritom praviti kao da im je neugodno još i više od žena

Muškarci se ozare na dobar kompliment
Muškarci se ozare na dobar kompliment (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

komplimenti

,

najbolji komplimenti

Muškarci vole čuti kompliment, ne brinite, gotovo jednako kao i žene (u nekim slučajevima čak i više), pa evo par njih koji će sigurno natjerati krv u obraze ... a možda i na neko drugo mjesto.

Prvo, kad im kažete da ne znate što bi bez njih, prodajete im najstariju foru na svijetu - nemoćna žena i snažni muškarac koji pomaže i štiti. Ma koliko stara bila, fora pali svaki put bez greške.

Gotovo jednako snažan kompliment je i onaj kad mu kažete koliko ste ponosni na njega - bilo zbog toga što je nakon tri godine napokon zabio taj čavao u zid i objesio sliku ili je stvarno napravio nešto sjajno.

Dobar ukus za filmove spada u sofisticiranije komplimente, one zbog kojih će se malo zamisliti i početi razmišljati o svom ponašanju i u drugim situacijama - koristiti oprezno i ne baš previše.

Za kraj, naravno, bilo kakav kompliment koji će pohvaliti njegovu izvedbu u krevetu je više nego dobrodošao - željeni učinak je da se i dalje trudi, stoga pripazite kako ćete ga formulirati.

05.06.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh