« Spektakli
objavljeno prije 15 godina
OČEKUJU SE MASE

Komemoracija kralju popa u utorak u Los Angelesu

Mediji su razglasili priču o Staples Centru, gradske vlasti Los Angelesa se pripremaju, ali obitelj još nije potvrdila lokaciju

Fotografija vijesti
Više o

Michael Jackson

,

komemoracija

,

Los Angeles

,

Staples Centar

Gradske vlasti Los Angelesa vrše pripreme za komemoraciju Michaelu Jacksonu, koja bi se u utorak trebala održati u Staples Centru i privući do 750,000 ljudi. Očekuje se da će na osiguravanju događaja i kontroli gomile obožavatelja, koji se navodno već kreću prema Los Angelesu, biti angažirano 2.500 policajaca. Gradska zračna luka, hoteli, te lokali i javni prijevoz već osjećaju povećanje prometa zahvaljujući dolascima obožavatelja kralja popa.

Velik broj obožavatelja i jučer se okupljao pred zvijedama Michaela Jacksona na hollywoodskom Šetalištu slavnih - pravom zvijezdom i krivom zvijezdom, koja pripada njegovom imenjaku i preizmenjaku.

U Los Angelesu su najviše zabrinuti zbog vriemena, te održavanje reda na prilazima Staples Centeru, gdje se karte za komemeraciju prodaju po 25 dolara. LA Times izvješćuje da je rasprava o javnoj komemoraciji za Jacksona uredotočena na Staples Centar, ali obitelj Jackson još nije donijela konačnu odluku. Glasnogovornik obitelji Jackson listu je izjavio da ne može komentirati navode o pripremama za komemoraciju.

Kao lokacija na kojoj će se održati komemoracija do sada su spominjani i stadion Memorial Coliseum u Los Angelesu, te Jacksonov Neverland ranč.

Kada je riječ o smrti Michaela Jacksona u četvrtak je također izviješteno da će majka dvoje od troje njegove djece Deborah Rowe tražiti skrbništvo nad njima, iako se svojedobno odrekla roditeljskih prava u zamjenu za financijsko obeštećenje. Rowe je majka Jacksonove dvoje starije djece, 12-godišnjeg Michaela Josepha Jr. i 11-godišnje Paris Michael Katherine.

Nadležni sudac u Los Angelesu u četvrtak je odgodio saslušanje o skrbništu za Jacksonovu djecu zakazano za ponedjeljak, na zahtjev Erica Georgea odvjetnika Deborah Rowe. U četvrtak je također objavljeno da se na zahtjev LAPD-a u istragu Jacksonovoj smrti uključila savezna agenija za borbu protiv narkotika (DEA).

Američki televizijski news kanali i tjedan dana nakon smrti glavninu programa posvećuju Michaelu Jacksonu čime su gledatelji već poprilično nezadovoljni.

Izvor: Hina

03.07.2009. 09:27:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh