« Život
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Ključ ljepote

Komadić plastike koji vas čini 10 godina mlađim?

Prema navodima londonskog zubara dr. Nicka Mohindre, koji je izumio Oralift, ta plastična spravica može vas pomladiti prilično efikasno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Daily Mail)
Više o

lice

,

pomlađivanje

,

oralift

Oralift, kako tvrdi dr. Mohindra, lice može učiniti mlađim i ljepšim, s izraženijim obrazima, punijim usnama, te ljepšim osmjehom. Može čak i oči učiniti većima te eliminirati bore oko njih.

Oralift, dodaje Mohindra, zateže vilicu i mišiće lica, ublažava izraženost linija koje idu od nosa do usta te pomaže uklanjaju podbratka. Sve u svemu, čini da lice izgleda simetrično i zaobljeno. Doktor tvrdi kako su mnogi od njegovih pacijenata koji su iskušali Oralift, te ga nosili dva sata dnevno svaka tri dana, već imali koristi u obliku čišće kože, a oni koji su ga redovito koristili dulji period, već nakon tri godine dosegnuli su toliko željeni mladolik izgled.  

Nakon ovakvih tvrdnji nije nimalo čudno da će većina potencijalnih korisnika izraziti sumnju, pogotovo kada shvate da je Oralift u biti samo plastični umetak koji se nosi u ustima. No, naprava ima i svoju tajnu, a radi se o malom bloku plastike zbog kojeg djeluje toliko uspješno.

Dr. Mohindra smatra kako mnogi ljudi izgledaju starije u odnosu na svoju stvarnu dob, zbog toga što im se opuste donji mišići lica. Drugim riječima, dubina našeg lica povećava se kako se koža tijekom procesa starenja opušta. Oralift koji se može nabaviti za 6.599 kuna postepeno aktivira mišiće lica, zateže ih, pri čemu se oslobađaju bjelančevine koje povećavaju količinu kolagena oko mišićnih vlakana. To dovodi do povećanja protoka krvi i kisika u kožu radi čega ona izgleda zdravije i mlađe.

Oralift je potpuno bezbolan za nošenje, i lako sjeda na donje zube, no mana mu je to što korisnik može izgledati pomalo glupavo dok ga nosi. Dr. Mohindra sugerira nošenje tijekom vožnje ili gledanja televizije.

01.10.2009. 13:25:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh