« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SP BRAZIL 2014

Kolumbija pobijedila Urugvaj golovima Jamesa Rodrigueza

Kolumbija je pokazala da su je s pravom titulirali "dark horse" ovog natjecanja, jer po do sada prikazanom stvarno nema šanse da izgubi od Brazila u četvrtfinalu

James Rodriguez postigao je fantastičan gol
James Rodriguez postigao je fantastičan gol (Screenshot)
Više o

osmina finala

,

SP Brazil 2014

,

Kolumbija Urugvaj

Kolumbija je pobijedila Urugvaj 2:0 fenomenalnim golovima Jamesa Rodrigueza i plasirala se u četvrtfinale gdje će igrati protiv domaćina Brazila. 

Ako netko treba biti zabrinut ovom utakmicom, to je izbornik Brazila Scolari kojem predstoje besane noći u kojima treba smisliti kako pobijediti Kolumbiju, što trenutno ne izgleda previše moguće. 

Junak utakmice je mladi James Rodriguez koji je prvo u 28. minuti postigao možda i najljepši gol do sada na prvenstvu, uštopavši loptu prsima leđima okrenut golu na otprilike 25 metara, da bi iz okreta topovskim volejem ljevicom probio Musleru.

Drugi gol postigao je glavom u 50. minuti i to je bilo sve od golova na ovoj utakmici. Unatoč velikom trudu Urugvajaca, naročito Rodrigueza i Cavanija, svi su se njihovi napadai razbijali na čvrstom zidu kolumbijske obrane.

Kolumbija je dominirala tijekom cijele utakmice, kao uostalom i u sve tri utakmice grupne faze, i za sada prikazuje jednostavno fantastičnu lakoću igre. Što će biti u četvrtfinalu, vidjet ćemo, a ne treba zaboraviti da su na SP došli bez najveće zvijezde i prvog golgetera, Radamela Falcaa.

No, James Rodriguez ga je zamijenio više nego dostojno i trenutno je na prvom mjestu strijelaca s 5 golova. 

Sve rezultate SP u Brazilu i parove osmine finala pogledajte ovdje

29.06.2014. 00:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh