« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Kolone i udesi na autocestama

Kolona pred Zagrebom je već kilometarska, a tijekom predvečerja očekuje se i puno veća navala

Kilometarske kolone na Lučkom
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

kolone

,

naplatne kućice

,

stanje u prometu

,

Lučko

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zabok, kod BP Jakovlje (15. km) vozi se otežano u smjeru Maclja, zbog prometne nesreće.Na državnoj cesti D62 oko 1 km prije Vrgorca od strane Ravče vozi se naizmjence, jednim trakom, zbog požara.

Promet je pojačan na cestama prema unutrašnjosti. Kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste prema Zagrebu kolona je duga oko 4 km. Savjetujemo vozačima da koriste i naplatne postaje Demerje, gdje se cestarina može platiti kreditnim i debitnim karticama, te ENC uređajima.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru graničnog prijelaza Macelj kolona je duga oko 5 km, te se vozila isključuju kod čvora Krapina i dalje voze državnom cestom D1.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova su zatvoreni:
- na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu,
- na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz prema Zagrebu.

Usporeno se vozi uz privremenu prometnu signalizaciju dionicom državne ceste D66 Barban-Most Raša.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će sutra, u nedjelju, od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1.

Sutra, 4. rujna, u vremenu od 6 do 19 sati, za sav promet bit će zatvoren dio županijske ceste ŽC 2197 u centru Oroslavja, zbog održavanja 11. brzinske motociklističke utrke. Obilazak za teretna vozila: Oroslavje-Krušljevo Selo-Stubička Slatina-Zabok-Hum Zabočki, a za osobna: Oroslavje-Andraševec-Hum Zabočki.

03.09.2011. 16:37:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh