« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
stanje na cestama

Kolona kod Sv. Roka zbog izgorenog vozila

Uklonjeno je izgoreno vozilo sa 216 km autoceste A1, a još se vozi u koloni dugoj oko 5 km, od čvora Gornja Ploča prema Svetom Roku.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

stanje na cestama

,

A1 kolona

,

Sv. Rok kolona

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, a vozi se usporeno i u koloni na autocestama posebice od Karlovca prema Bosiljevu, pred naplatnim postajama: Lučko (kolona na izlazu oko 2.5 km), Gornja Ploča, Zaprešić, Zadar, Posedarje i Oštrovica, te pred tunelom Učka. Gužve i zastoji su duž obale u blizini turističkih središta. Vozače molimo za strpljenje, te da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Jadranskom magistralom (D 8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene i Paškim mostom zabrana je zbog jake bure za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle).

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, u subotu je od 4 do 14 sati, te u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1).

Na zagrebačkoj obilaznici (A 3), kod čvora Buzin, od 25. do 27. km, prometuje se samo južnom stranom kolnika, zbog radova na sanaciji nadvožnjaka „Klara". Vozače molimo za strpljenje.

Na Zagrebačkoj cesti između čvora Buzin i Velike Gorice vozi se jednim trakom ili dvosmjerno, jednom stranom kolnika, zbog radova na vijaduktu Odra buduće autoceste Zagreb-Sisak.

Izvor: HAK

11.07.2009. 12:36:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh