« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
HAK JAVLJA

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu Hrvatske

Neke su ceste zatvorene za sav promet zbog izlijevanja vode, a na graničnim prijelazima promet je povremeno pojačan

promet mokre ceste
promet mokre ceste (Miroslav Kiš/Cropix)
Više o

promet

,

kiša

,

HAK

,

ceste

,

skliski kolnici

,

mokri kolnici

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu unutrašnjosti i mjestimice u Dalmaciji, javlja večeras Hrvatski autoklub.

Zbog izlijevanja vode, za sav promet zatvorene su ceste: u Zagrebačkoj županiji D 36 Pisarovina-Donja Kupčina i Gradec Pokupski- Lijevo Sredičko, na karlovačkom području D 36 Karlovac-Jamnica u mjestu Koritinja, a na sisačkom ŽC Mala Gorica-Žažina i cesta u mjestu Staro Selo Topusko. Na bjelovarskom području zatvorena je cesta Kreštelovac-Sokolovac, Dražica- Orlovac, ŽC u Ivanovom Selu (na cesti Grubišno Polje-Maslenjača), ŽC između Topolovice i Špišić Bukovice, ŽC u mjestu Jasenik (općina Šandrovac) i LC u Velikoj Jasenovači, na virovitičkom području ŽC 4064 Zokov Gaj-Bokšić Lug, a u Požeško-slavonskoj županiji dionica D 38 Pakrac-Brestovac, u mjestu Orljavac, te kroz mjesta Buk, Resnik, Svilna i Kalenić i ŽC u mjestu Šeovica. U Brodsko-posavskoj županiji zatvorena je ŽC Ciglenik-Lužani, a na osječkom području Podgorač-Borovik i D 212 Zmajevac-Batina.

Zbog klizišta na D 34 u mjestu Batinjani (dionica Daruvar-Maslenjača u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji) promet teče otežano jednim trakom.

U povodu blagdana Tijelova, za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona, večeras do 23 sata i sutra od 14 do 23 sata zabranjen je promet na važnijim državnim cestama u Istri i Dalmaciji. Zabrane nema na D 1, Ličkoj magistrali i na autocestama.

Na graničnim prijelazima Kaštel, Plovanija, Pasjak, Rupa i Bregana povremeno je pojačan promet osobnih vozila, javio je HAK u 20 sati.

Trajekti plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

02.06.2010. 21:54:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh