« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
HAK:

Kolnici skliski, gusta magla na A6, radovi na Istarskom ipsilonu

Počinju radovi na izgradnji punog profila Istarskog ipsilona pa će istočni dio čvora biti zatvoren, javlja HAK

Autocesta
Autocesta (Zeljko Sop/CROPIX)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

mokri kolnici

Osobito gusta magla otežava vidljivost na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Sleme. Kolnici su mokri i skliski u Istri, Gorskom kotaru i Lici, prenosi Hina. 

Danas ujutro u 10 sati, započet će radovi na izgradnji punog profila Istarskog ipsilona, zbog čega će do 24. siječnja za sav promet biti zatvoren istočni dio čvora Nova Vas. Promet će iz Kanfanara za Novigrad ili GP Kaštel i Plovanija teći preko čvora Buje i Brtonigle.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Zbog radova u blizini trgovačkog centra West Gate, na dionici D1 Gubaševo-čvor Zaprešić, prometuje se uz privremenu prometnu signalizaciju. Vozače molimo za strpljenje u jutarnjim i poslijepodnevnim satima.

Za sav je promet zbog urušavanja kolnika zatvorena ŽC 5017 Grohovo-Drenova. Obilazak: Pašac-Banska vrata-Školjić-Kozala-Drenova.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

10.01.2011. 08:20:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh