« Život
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
WOW!

Koliko vremena trošite na odabir odjeće za posao?

Scena je poznata svakoj ženi, a bogami i njenom partneru - ujutro se otvara ormar uz uzdah i komentar kako nema ništa za obući i onda slijedi - agonija

Ovo ...ili ovo ... a možda ovo?
Ovo ...ili ovo ... a možda ovo? (Shutterstock)
Više o

odabir odjeće

,

vrijeme

,

žene

,

odjeća za posao

Žene i odjeća, a naročito obuća dva su pojma koja obično izazivaju frustraciju kod muškaraca kad se spoje, jer to obično znači - čekanje.

E sad, osim što se to odnosi na pripreme za izlazak, slična situacija događa se i ujutro, samo što je muškarci rjeđe gledaju jer se ili briju, piju kavu i slično, a neki sretnici još uvijek spavaju.

Istraživanje je pokazalo da žene tijekom svog radnog vijeka u prosjeku potroše ukupno šest mjeseci života na odabir odjeće za odlazak na posao.

Prevedeno u preciznije brojke, jutarnji odabir odjeće u prosjeku troši 17 minuta vremena ženama, a iznenadit će vas činjenica da muškarci prosječno ne troše puno manje - 13 minuta.

Još ludih informacija - više od trećine muškaraca dobilo je napad bijesa zbog toga što "nema što obući", a petina povremeno razbacuje odjeću po sobi u očaju.

Razlog ovakvim frustracijama je, naravno, nepripremljenost - prosječni ormar odrasle osobe sadrži 152 komada odjeće, no od njih je 57 odjeveno samo jednom i nikad više, a redovito se nosi 44 posto komada.

Stoga, rješenje je jednostavno - večer prije pripremite što ćete odjenuti i jutro započnite s mirom i uživanjem, a ne histerijom ....

06.06.2016. 11:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh