« Seks
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
HE HE

Koliko se stvarno razmišlja o seksu?

Hrana, spavanje i seks ženama su često na pameti, a u ovom su ispitivanju žene zapisivale svaku svoju pomisao koja je bila seksualne prirode

Koliko je kome seks na pameti
Koliko je kome seks na pameti (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

razmišljanje o seksu

Seks je muškarcima, navodno, stalno na pameti, pa su se čak jedno vrijeme vrtjele brojke o jednoj misli svakih sedam sekundi, što je netočno... jer žene zapravo češće misle na seks nego muškarci, pokazalo je istraživanje Sveučilišta Ohio.

Naime, hrana, spavanje i seks ženama su često na pameti, a u ovom su ispitivanju žene zapisivale svaku svoju pomisao koja je bila seksualne prirode.

Pokazalo se kako prosječna žena o seksu razmišlja 18,6 puta dnevno, što je u prijevodu svake 51 minute. Najviši rezultat imala je dama koja je o seksu razmišljala 140 puta tijekom dana, što bi značilo da su joj svakih sedam minuta kroz glavu prolazile ''prljave'' misli.

Druga misao po redu koja se ženama vrti po glavi je ona o hrani, i to 15,3 puta dnevno, odnosno svake 62 minute, a zatim slijedi maštanje o snu 13,4 puta dnevno ili, u prijevodu, svake 72 minute.

Studija je uključila i muškarce koji o seksu misle svakih 28 minuta, hrani svakih 38 minuta, a o spavanju svake 33 minute,

13.04.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh