« Seks
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
HE HE

Koliko se često muškarci igraju s veseljkom

Muškarcu je njegov najbolji prijatelj uvijek na dohvat ruke i druži se s njim svaki put kad svrati do WC-a ... no neki i češće od toga

Koliko zapravo muškarci masturbiraju
Koliko zapravo muškarci masturbiraju (Arhiva)
Više o

ženska masturbacija

,

muškarci

,

učestalost

Masturbacija nije baš tabu tema među muškarcima, jer će nerijetko u društvu priznati da su "bacili majmuna u nesvijest" na neku poznatu/slavnu/zgodnu ženu, no kao i u slučaju seksa, izgleda da se tu pretjeruje.

Naime, osim u pubertetu kad im je to glavna zabava, muškarci zapravo ne masturbiraju baš previše tijekom života, što je u suprotnosti s uobičajenim mitovima koji kruže društvom.

Bez obzira na to što je samozadovoljavanje potpuno normalno, te čak može biti i korisno za zdravlje, ukoliko to ne činite i s vama je sve u redu

Primjerice, to može značiti da ste zadovoljni količinom seksa koji upražnjavate sa svojom partnericom. Ljudi koji se češće seksaju, manje masturbiraju, kaže dr. Debby Herbenick, koautorica istraživanja i seksualna savjetnica za Men's Health.

Isto tako, neki muškarci možda nemaju potrebu za samozadovoljavanju jer imaju manjak interesa za seks. Istraživanje je pokazalo da 14 do 17 posto muškaraca imaju manju potrebu za seksom što može biti povezanom s nižom razinom testosterona, stresom, pretjeranom konzumacijom alkohola i općenito lošim zdravljem.

Sve u svemu, rezultat istraživanja je sljedeći - samo 57 posto muškaraca masturbiralo je jednom u proteklih mjesec dana ... što je stvarno zanemariva brojka.

24.10.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh