« Život
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
STVARNO?

Koliko je seksualnih partnera - idealno?

Ako je žena imala seksualne odnose samo s jednim ili dva partnera, a muškarac s dva ili tri partnera, obično ih se smatra previše konzervativnima, ali koje su gornje granice prihvatljivosti?

Koliko ih je bilo?
Koliko ih je bilo? (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

broj partnera

Broj seksualnih partnera nezgodna je stvar - neki ne žele znati što je partner/ica radio/la prije njih, drugi odmah traže brojku... a prevladavajući mit je da ih muškarci imaju više jer se žene trude "zadržati dobar glas". No, je li to istina?

Naravno da nije - muškarci češće od žena lažu o svojoj seksualnoj prošlosti, preciznije o tome koliko su partnerica imali, potvrdilo je istraživanje stranice Superdrug Online Doctor. Ipak, glavno pitanje kojim se istraživanje bavilo bio je idealan broj seksualnih partnera.

Prema odgovorima ispitanika koje se pitalo koju brojku smatraju 'najpoželjnijom' kada je riječ o seksualnoj prošlosti njihovih partnera, zaključeno je da za žene ona iznosi maksimalno 14, a za muškarce 15.

Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana tu osobu počinje doživljavati kao promiskuitetnu.

Vrlo mala razlika ukazuje na nepostojanje dvostrukih standarda što se očituje i u preciznoj brojci: idealan broj seksualnih partnera i za žene i za muškarce iznosi 7

Osim prevelikog, ispitanici su se izjasnili da ih može smetati i premali broj seksualnih partnera: ako je žena imala seksualne odnose samo s jednim ili dva partnera, a muškarac s dva ili tri partnera, ispitanici su ih smatrali previše konzervativnima.

Zanimljivo... nećemo vas pitati koliko ste ih vi imali, ali izračunajte sami...

03.11.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh