« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
PRASCI

Kojim se lažima muškarci služe da bi vas odvukli u krevet

Muškarcima je najčešće cilj odvući ženu što prije u krevet, tako da ne prezaju niti od laži kako bi to ostvarili

Što su sve spremni izmisliti da bi bilo seksa
Što su sve spremni izmisliti da bi bilo seksa (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

laži

,

muškarci

Muškarci i dalje njeguju svoj predatorski imidž i vrlo često im je glavni cilj ženu što prije odvući u krevet. Pritom ne prezaju ni od laži kako bi ostvarili svoj naum, pa nije loše dva puta razmisliti kad čujete neku od sljedećih rečenica.

Jedna od najčešćih laži koja se može čuti muškarca je da se želi samo malo maziti jer mu nedostaje toplog dodira. Žene vole čuti takve riječi, no stvari najčešće vrlo brzo izmaknu kontroli i seks je neizbježan. 

>> Česte laži preljubnika >>

Omiljena je i priča o tome kako ne želi seks na prvom sastanku, što je najveća moguća laž, no kad se to zamota u baršunaste riječi o tome kako od nje želi više od seksa, žene u polovici slučajeva zagrizu mamac i popuste.

Malo rječitija ekipa uvjeravat će svoju novu curu kako je dobro da što prije prijeđu s riječi na djela jer time žena zapravo pokazuje da je prihvatila svoju seksualnost, a nipošto ne znači da je laka žena. Vjerovali ili ne, takve bajke isto prolaze.

>> Najčešće muške laži i što one zapravo znače >>

Kad je situacija već prilično vruća, laži se ne biraju, pa je tu odmah izgovor tipa ući ću samo do pola i pusti me samo malo, što je gotovo svaka žena čula barem jednom u životu. Naravno, muškarcima se to čini kao da seksa ni nema, no sigurno će ga biti.

Stoga, kad čujete neku od ovih bajki ... znajte da sigurno vode u seks.

07.11.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh