« Seks
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Koji seks žene najviše pamte?

Razmišljajući o ljubavnicima iz prošlosti, žene zaboravljaju ružne stvari, a sjećaju se lijepih, pa ih ponekad čak i preuveličavaju

Kakav se seks pamti
Kakav se seks pamti (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

najbolji seks

Žene uživaju u seksu sa svojim muževima, ali ih ne smatraju najboljim ljubavnicima s kojima su ikada bile, pokazali su rezultati zanimljivog istraživanja.

Ispalo je da mnoge žene dobar seks povezuju s onim kada su prvi put doživjele orgazam ili prvog partnera u kojeg su bile zaljubljene. Možda i najvažniji faktor koji utječe na ocjenu 'sposobnosti' ljubavnika je - idealizacija.

Sklone su preuveličavanju

Ukratko, razmišljajući o ljubavnicima iz prošlosti, žene zaboravljaju ružne stvari, a sjećaju se lijepih, pa ih ponekad čak i preuveličavaju.

Zapravo, kao najboljeg ljubavnika žena će navesti muškarca s kojim je jednom imala seks za pamćenje, iako su možda njihove ostale 'igrice' bile prosječne.

Seks sa suprugom, koliko god da je uzbudljiv na početku, kod većine parova svremenom postaje 'posao' koji se rutinski odrađuje, što utječe na mišljenje žene da niste najbolji ljubavnik kojeg je imala.

15.06.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh