« Seks
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
HE HE

Koje su žene najbolje u seksu

Kako prepoznati da je žena dobra u seksu? Nije baš jednostavno, no ono što je najvažnije jest da žena to prepozna u sebi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

najbolji seks

Žene trebaju prepoznati svoje tijelo kako bi bile dobre u seksu, tvrde stručnjaci, a to se događa u tridesetim godinama kad napokon prihvate svoje tijelo sa svim dobrim i lošim stranama i zaborave na sliku savršene žene koju stvaraju mediji.

Do tada su već promijenile nekoliko partnera i shvatile što im najviše odgovara u krevetu te kako doći do vrhunca. Znaju to reći partneri, a i upotrijebiti naučene vještine. Točno znaju koje su jake točke njihove seksualne privlačnosti i kako ih iskoristiti, a po potrebi i komunicirati partneru sve što treba napraviti, verbalno i neverbalno. 

Dosta važna činjenica jest i to da žene u tridesetima seks više ne shvaćaju kao priliku za dokazivanje, već za uživanje. Lakše se opuštaju tijekom odnosa jer lakše ulaze u veze, za što je zaslužno bolje poznavanje muškaraca. 

U tridesetima žene više ne igraju isključivo na kartu fizičke privlačnosti, jer su se već djelomično realizirale i na drugim životnim poljima, pa postaju privlačnije u potpuno drugom kontekstu. Samosvijest i hrabrost sviđaju se muškarcima još i više nego puka fizička ljepota. 

Za kraj, u tridesetima žene već ulaze u dugoročne veze koje završavaju brakom, što im dodatno podiže samopouzdanje jer znaju da postoji osoba koja je spremna s njima provesti život.

02.04.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh