« Žene
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
FORA :)

Koja veličina grudnjaka donosi najviše sreće?

Žene koje nose najveću veličinu grudnjaka i one s najmanjom otkrile su koliko im to smeta i kakav utjecaj ima na njih...

Koliko su žene zadovoljne?
Koliko su žene zadovoljne? (Shutterstock)
Više o

sreća

,

žene

,

grudnjak

,

veličina grudnjaka

Veličina grudnjaka je tema kojoj se uvijek mora posvetiti dužna pažnja iz nekoliko razloga - prvo, žene često nose pogrešnu veličinu i drugo, muškarci jednostavno obožavaju ženske grudi. No, ovdje ćemo se pozabaviti pomalo čudnim pitanjem - kako veličina grudnjaka utječe na sreću u životu?

Naime, u istraživanju u kojem je sudjelovala 871 žena otkriveno je kako su žene koje nose grudnjak čija je veličina košarica C, najsretnije žene, piše The Sun.

Od ispitanih žena njih 39 posto koje imaju košarice veličine C rekle su kako vole svoje grudi i smatraju se sretnima zbog te veličine grudi.

Sljedeća skupina žena koje su izrazile zadovoljstvo veličinom svojih grudi bile su žene koje nose grudnjak čija je veličina košarica D i DD. Njih 37 posto reklo je kako su sretne svojom veličinom grudi.

Treće mjesto po razini zadovoljstva svojom veličinom grudi dijele žene s grudnjacima veličine A i AA, zatim slijede žene koje nose veličinu grudnjaka E, te na kraju veličina B.

U ovom istraživanju 38 posto žena izjavilo je kako im uopće nije važna veličina njihovih grudi i ne mare za to.

Istraživanje je otkrilo i kako veličina grudnjaka utječe na osobnost žena. Žene koje nose najveću veličinu grudnjaka i one s najmanjom otkrile su koliko im to smeta i kakav utjecaj ima na njih.

- S obzirom da imam velike grudi morala sam naučiti kako se odijevati i što je prikladno jer čim imate velike grudi što god da obučete ljudi vas promatraju kao da ste se neprimjereno odjenuli, a smatraju vas i neinteligentnima - rekla je jedna od ispitanica.

No, žene s malim grudima zaključile su kako bi imale puno više samopouzdanja da imaju veće grudi.  

Dakle, i tu je veličina ipak važna..

21.05.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh