« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
PANTONE

Koja će boja oblikovati ovu godinu?

Institut za boje Pantone krajem svake godine otkriva boju koja će oblikovati godinu pred nama

Mirisi i boje
Mirisi i boje (Arhiva)
Više o

boja godine

,

Pantone Institut

,

viva magenta

Pantone je odlučio - za 2023. godinu odabrao viva magentu, dinamičnu grimiznoljubičastu nijansu koja balansira toplo i hladno. Young Living, jedan od vodećih brendova eteričnih ulja, predstavlja nekoliko primamljivih proizvoda za tijelo, kupanje i dom u znaku te neustrašive, osebujne i živopisne boje.

Abundance je zamamna, raskošna i topla mješavina eteričnih ulja koja ujedinjuje neodoljivo bogate note sa svježim aromama đumbira i klinčića. U bočici za prskanje pomiješajte vodu i jednu do dvije kapi ulja Abundance, pošpricajte na vrat i dopustite opojnom mirisu da vas povede u svijet ljubavi. Očarajte odabranika svojeg srca ovim zavodljivim mirisom i zajedno uspostavite ravnotežu čakri dok udišete miris ulja izravno iz bočice tijekom jutarnjih mantri. Ulje možete dodati i svojoj beauty rutini radi prekrasnog mirisa i ugodnog osjećaja. Ova stručno oblikovana mješavina ulja savršena je tijekom hladnog vremena jer sadrži ulja koja doprinose vedrom ugođaju dok provodite vrijeme sa svojim partnerom.

Uključite NingXiju Red® u prehranu i uživajte u blagodatima ovog ukusnog i osvježavajućeg napitka svakog dana. U recepturi se ističe pire od vrhunskih goji bobica, kao i sokovi i ekstrakti šljive, aronije, trešnje, borovnice i nara, koji pružaju pravo bogatstvo slatko-kiselkastog okusa. NingXia Red sadrži i čisti ekstrakt vanilije te eterična ulja limuna, naranče, juzua i mandarine za još raskošniji okus. Sastojci su bez glutena i pogodni za vegane, a napitak dolazi u boci od 750 mililitara.

Minipaketići sočne NingXije Red® od 60 mililitara idealno su rješenje ako napitak prvi put želite probati ili u njemu uživati u pokretu. Svaki praktični paketić krije blagodati moćnih goji bobica. Ubacite paketić u torbu ili ruksak, popijte u pokretu, poklonite prijateljima ili podijelite sa zainteresiranim kupcima.

Miris ruže umirujući je, senzualan i krasan koliko i njezini cvjetovi. Dragocjeno eterično ulje ruže goleme je vrijednosti jer je za svaku bočicu od pet mililitara ulja potrebno čak deset kilograma ružinih latica. To ga čini jednim od najskupljih i najglamuroznijih eteričnih ulja na svijetu. Dodajte nekoliko kapi ružina ulja u željeni losion za tijelo radi blistavog sjaja kože. A možete i nakapati koju kap u vruću kupku da biste si priuštili trenutke potpunog luksuza i koži darovali kraljevski tretman. Vjeruje se da ružino ulje otvara srčanu čakru, za koju se smatra da budi ljubav, dobrotu i suosjećanje.

Topao miris mješavine eteričnih ulja Longevity prizemljuje i krijepi. Upotpunjen eteričnim uljima naranče, tamjana i klinčića, Longevity će vas osvojiti ugodnim drvenastim notama, a možete ga nanijeti na žile kucavice, iza ušiju, na zapešća, laktove i vrat. Dodajte nekoliko kapi omiljenom balzamu za tijelo ili ulju za kosu ili tijelo da biste kožu pročistili, nahranili i poklonili joj mladenački sjaj.

Eterično ulje bergamota dobiva se iz njegova ploda, a pršti tolikom svježinom da djeluje kao sunce u bočici. Budući da doprinosi osjećaju sklada, potiče dobro raspoloženje i okrepljuje osjetila, duboko ga udahnite iz bočice kao idealno rješenje za dodatnu dozu motivacije. Stabla bergamota rađaju žutozelene plodove čiji je okus kombinacija naranče i limete. Nanesite malo bergamotova ulja na vrat kao vedar, voćni parfem ili dodajte gelu za tuširanje ili šamponu radi dodatne svježine ili sjaja kose.

Opojan, mističan i drvenast miris eteričnog ulja tamjana prožima osjećajem raskoši. Poznato kao kralj eteričnih ulja, ulje tamjana stoljećima je vrlo luksuzna roba i vrhunski odabir za njegu kože. Ovo bogato ulje odlikuje se čitavim nizom primjena - od dodatka ritualima ljepote do mirisa koji usidruje i opušta tijekom meditacije. Dodajte koju kap omiljenom hidratantnom losionu i potaknite mladenački izgled kože.

Ova stručno formulirana mješavina eteričnih ulja smreke, čempresa i triju vrsta eukaliptusa puca od energije, revitalizirajući sva vaša osjetila poletnim, zemljanim mirisom prirode. Nanesite ovo okrepljujuće i raskošno ulje na prsa, pulsne točke i vrat tijekom intenzivne tjelovježbe radi dodatne doze osvježenja. Zimi duboko udahnite prodorne mirisne note da biste potaknuli jasnoću misli i osjećaj otpuštanja. Isto tako, možete pomiješati nekoliko kapi ovog egzotičnog ulja s kokosovim uljem za izrazito opuštajuću masažu.


06.02.2023. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh