« Kultura
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
COOL

Kofer za glazbeno putovanje brand studenta elektrotehnike

Prvi prijenosni zvučnik napravio je za zabavu i svoje prijatelje, kada su išli na maturalac, dosjetivši se načina slušanja glazbe u autobusu

Sound Box
Sound Box (Dimiti Vinzenz)
Više o

Sound Box

,

Dimitri Vinzenz

Kofer vašeg tate ili djeda koji već dugo prašnjav stoji na ormaru ili u podrumu sada može postati vaš kofer za osobito putovanje. Naime, upravo taj kofer koji su na put nosili vaši stari može postati unikatni i personalizirani prijenosni zvučnik i odvesti vas na uzbudljivo glazbeno putovanje. Usto, bit će i prekrasan, zavodljiv detalj u vašem stanu, kafiću ili uredu.

Sound Box je brand koji je osmislio, dizajnirao i plasirao na tržište student elektrotehnike Dimitri Vinzenz Jerinić (21). Odrastajući uz oca Dietera Wilhema elektrotehničara, već sa sedam godina je naučio lemiti i spajati žice i napravio svoj prvi brodić na elektromotorni pogon. Svoj interes Vinzenz je proširio na robotiku, ali je maturirao upravo na temu prijenosnog zvučnika.

Prvi prijenosni zvučnik napravio je za zabavu i svoje prijatelje, kada su išli na maturalac, dosjetivši se načina slušanja glazbe u autobusu. Taj kofer bio je od prešanog papira i na 3,5 mm priključak za mobitel: „Htio sam razveseliti prijatelje glasnim zvučnikom, da ne slušamo narodnjake na mobitelu", prisjeća se i šali Dimitri Vinzenz.

Cijeli autobus, i prijatelji i profesori, bili su oduševljeni jer je upravo taj kofer, tj. prijenosni zvučnik bio glasniji od ostalih zvučnika koje su imali, a koje su kupili u trgovinama. Također, Vinzenza je to učinilo još popularnijim među prijateljima jer je njegov dizajn oduševljavao i mamio poglede.

Vrativši se s maturalca, dobio je ideju da kožni antikni/starinski/vintage/retro kofer pretvori u jednako tako atraktivan i koketan zvučnik. No ti kožni koferi zbog svojeg podatnog materijala i mekoće, trebali su drvenu konstrukciju pa je za to izabrao fino drvo, a koje sad proizvod čini još dekorativnijim i atraktivnijim. Dosjetio se i bluetooth povezivosti pa i tu mogućnost ugradio u rad zvučnika.

Studij elektrotehnike, Vinzeznzu je donio nova znanja i istraživanja pa je prijenosni zvučnik usavršio, dodavši mnoge detalje koji su doprinijeli kvaliteti i izvrsnosti pa je 2017. osnovao brand Sound Box.

Sound Box je dosegao zavidan nivo kvaliteta, dostatan da ga se slobodno, s punim povjerenjem u kvalitetu i privlačnost, plasira na tržište pa je sada došao i trenutak kada mu vi, građani, sviđa li vam se njegov proizvod i rad, možete pružiti potporu, donirati mu stari kofer ili pak novčano investirati u njegov brand. Uz takvu potporu, vjerojatno neće izostati ni širi interes tržišta pa bi se  originalna hrvatska ideja i proizvod mogli plasirati izvan granica Hrvatske.

Potražite svoj stari kofer, javite se Vinzenzu i dogovorite personalizirani zvučnik, ali i posjetite stranice Sound Boxa i zapratite brend na društvenim mrežama:

https://www.soundboxspeakers.com/

https://www.instagram.com/sound__box/?hl=hr

https://www.facebook.com/AudioLuggage/

31.01.2020. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh