« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
31. 8. 2010.

Knjiga dana - Mario Reading: Nostradamusova proročanstva

Što nas čeka iza ugla?

Fotografija vijesti
Više o

moderna vremena info

,

proročanstva

,

Nostradamus

,

knjiga dana

Nostradamus je napisao tisuću proročanstava. Samo 942 su sačuvana. Što se dogodilo sa stihovima koji nedostaju? I koje su tajne sadržavali? Ova tajna pokrenut će dvojicu vrlo različitih muškaraca. Adam Sabir pisac je koji očajnički pokušava oživjeti svoju uvelu karijeru; Achor Bale član je drevnog tajnog društva, od davnina posvećena podupiranju "trojice Antikrista" čiju je pojavu prorekao Nostradamus - Napoleona, Adolfa Hitlera i "onoga koji tek dolazi"...

 

Autor o knjizi:

"Nostradamus je doista dovršio samo 942 katrena od njih 1000, koji su trebali predstavljati zamišljenu cjelinu od deset stoljeća, sa sto katrena po stoljeću. Preostalih pedeset i osam katrena nedostaje i do dana današnjega nisu pronađeni.

Oporuka koju sam rabio u ovoj knjizi Nostradamusova je originalna oporuka (u originalnoj francuskoj verziji, uz dodatak mog prijevoda). Usredotočio sam se prvenstveno na dodatak oporuci u kojem Nostradamus ostavlja dvije tajne škrinje svojoj najstarijoj kćeri Madeleine, uz uvjet da 'nitko osim nje ne smije vidjeti ono što je ostavio u škrinjama'. Svi su ovi podaci dostupni.

Do danas nije pronađen dokaz da postoji Corpus Maleficus. No to ne znači da ne postoji."

 

Prevela Jelena Pepelnik

Izdavač: Profil International

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
31.08.2010. 12:19:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh