« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
21. 3. 2011.

Knjiga dana - Adrian Predrag Kezele: Sinkrolab + set karata

Labirinti kao sinkronistička podrška u svakodnevnom životu

Fotografija vijesti
Više o

moderna vremena info

,

Adrian Predrag Kezele

,

knjiga dana

,

labirint

,

sinkronicitet

Kovanica sinkrolab nastala je spajanjem dviju riječi: sinkronicitet i labirint. Kao takva ukazuje na svoj sadržaj - sinkronističku uporabu labirinata. Ali, ako želite, možete je proširiti i na sve generatore sinkroniciteta pa u njoj vidjeti sinkrolaboratorij - mjesto gdje se istražuje sinkronicitet!

Rad sa sinkronicitetom, a posebice s generatorom sinkroniciteta tako snažnim i simbolički moćnim kao što su labirinti i sinkrolab tehnike, iznimno je korisno sredstvo našeg osobnog razvoja. U knjizi su dana i detaljna objašnjenja značenja pojedinih labirinata i naputke za rad s takozvanim sinkrolab tehnikama.

Autor sada poziva čitatelje u novu pustolovinu s labirintima, to jest njihovu uporabu u smislu "generatora sinkroniciteta"! Mnogobrojni čitatelji uspješnice "Skrivene poruke, skrivena značenja" ovom će knjigom dobiti još jedno praktično sredstvo za komunikaciju s inteligencijom prirode.

U kompletu s knjigom nalazi se i set od dvadeset osam karata posebno dizajniranih u smislu poticanja različitih djelovanja svih devet nebeskih labirinata, kao i desetog, takozvanog "Ganešovog labirinta".

 

Izdavač: Dvostruka duga

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
21.03.2011. 12:44:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh