« Seks
objavljeno prije 3 mjeseca
SAVJETI

Ključevi dobrog seksa

Kako bi seks bio stvarno dobar, treba postojati emotivna povezanost partnera, kažu stručnjaci

Ništa bez povezanosti
Ništa bez povezanosti (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

emotivna povezanost

Seks vole svi... zapravo, ne baš svi jer je sve veći broj incela u svijetu koji imaju problema sa ženama i činjenicom da su one postale jače i čvršće, a posljedično i nedostupne takvim ljudima. No, ako su odnosi relativno normalni, postoje tri stvari koje trebate osigurati...

Najbolji seks najveći je broj ljudi, čak 96 posto u zadnjem istraživanju, imao s osobom s kojom su bili emotivno povezani, što iznenadnom ludom seksu s potpunim strancem na čudnovatom mjestu ostavlja tek mizernih par postotaka.

Pokazalo se da postoje još dva ključna sastojka u čarobnom napitku za odličan seks, a to su još osjećaj da nas netko voli i fizička privlačnost.

Kad se ovi sastojci malo raščlane, postaje jasno da seks nije samo fizičko iskustvo, kako bi mnogi zaluđeni pornićima mogli pomisliti, već da je psihička dimenzija izuzetno jaka. 

To potvrđuje i sva sila prijašnjih istraživanja koja su jasno dokazala da je za seks ključna opuštenost žene, koja mora imati potpuno povjerenje u partnera kako bi se potpuno predala u njegove ruke i zaboravila na svoje brige i nesavršenosti koje često stoje na putu dobrog seksa.

Stoga, u krevetu budite samopouzdani, udijelite partneru kakav prigodan kompliment koji, naravno, mora biti iskren i ako postoji stvarna emocionalna povezanost, seks će uvijek biti dobar. Ponekad i fantastičan.

11.03.2023. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh