« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
NIJE BEG CICIJA...

Klinac u Sinju pronašao torbu s 50.000 eura i dijelio ih prijateljima

Ne za se čiji je novac niti je li itko prijavio da je izgubio toliku količinu novca

Fotografija vijesti
Više o

Sinj

Cijela je nevjerojatna priča počela u petak popodne kad se učenik osnovne škole "Ivana Lovrića" uputio kupiti kruh i na zidiću kod prodajnog centra "Balinice" u Sinju pronašao torbicu s novcem. Dječak je novac najprije donio kući, no kad je njegova majka to vidjela, naljutila se i odlučila događaj prijaviti policiji.

Dječak je stoga novac skrio u blizini stanice za tehnički pregled vozila, a dan poslije svoje školske drugove "počastio" je novčanicama od 500 eura.

Kako je dječakova majka slučaj prijavila policiji, djelatnici sinjske policije u ponedjeljak ujutro počeli su istragu u školi. Dolazak policije uznemirio je učenike kojima je novac podijeljen pa su pobjegli iz škole. Policija ih je pozvala na obavijesni razgovor, a, kako se neslužebno doznaje, jedan od dječaka jučer je popodne odveden iz Sinja u Split na daljnje obavijesne razgovore.

Ravnateljica OŠ "Ivana Lovrića" potvrdila je kao je policija došla u školu zbog novca, no pojedinosti slučaja nije otkrila.

Glasnogovornica splitsko-dalmatinske Policijske uprave Marina Kraljević-Gudelj potvrdila je da je u tijeku kriminalističko istraživanje, ali zbog obrade nije mogla dati nikakve informacije. Nije htjela otkriti ni je li se do sada tko javio da je izgubio pronađeni novac.
21.04.2011. 15:03:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh