« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
wow!

Klasni striptiz sprema se na finalu Eurosonga

Dita von Teese stigla u Moskvu, sprema se show za pamćenje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Dita von Teese

,

Eurosong Moskva

,

Eurosong finale

Ako ništa drugo, ovaj će Eurosong biti gledaniji nego nekoliko prošlih. Naime, njemački duo Alex Swings Oscar Sings, frustriran lošim rezultatima Nijemaca na Eurosongu od pojave poplave istočnoeuropskih zemalja koje glasaju jedna za drugu, izbacio je jakog asa iz rukava.

Kako su i najavljivali, a nitko im nije previše vjerovao, uspjeli su dovesti umjetnicu burleske, kraljicu striptiza i retro stila Ditu von Teese u Moskvu kao dio svog nastupa. Dita je postala poznata kao osoba čije su grudi više izvan haljine nego unutar i prije udaje za kontroverznog Marilyn Mansona, a od rastave je i pojačala intenzitet pojavljivanja sebe i grudi u javnosti.

Već je generalka finalne večeri izmamila sline na usta cjelokupnoj publici, jer samo su dijamantni završeci na savršenim grudima pokrivali njeno raskošno poprsje, a nitko ne zna što će se dogoditi na samom nastupu.

Dita, naravno, u životu nije čula za Eurosong dok je njemački duo nije pozvao da im pomogne, bez sumnje uz vrlo kvalitetnu šuškavu podršku stabilnog eura. Kladioničari za sada nisu impresionirani, pa su rejting njemačke pjesme malo popravili stavivši koeficjent 40-1, no ako dijamantni završeci budu nestašni i padnu, moglo bi se dogoditi da im prisjedne.

16.05.2009. 18:01:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh