« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SJAJNO!

Klasika i jazz na Cvjetnom od četvrtka do nedjelje

I ovoga tjedna čeka vas bogati program koji počinje u četvrtak 11.12. od 18.30 sati sa poznatim Zagrebačkim solistima

Svratite na Cvjetni
Svratite na Cvjetni (Arhiva)
Više o

Klasika i jazz na Cvjetnom

,

program

Poznata zagrebačka špica , Cvjetni trg od šestog prosinca postala je centar klasike i jazza. Hrvatska glazbena mladež u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Zagreba, Koncertnom direkcijom te Gradskim uredom za kulturu predstavlja vam cijenjene glazbenike koji svoje koncerte izvode u čarobnoj, sniježnoj kugli. I ovoga tjedna čeka vas bogati program koji počinje u četvrtak 11.12. od 18.30 sati sa poznatim Zagrebačkim solistima.

Ovaj ansambl ima dugogodišnju tradiciju, održali su preko 3500 koncerata u najpoznatijim svjetskim dvoranama, a svojim muziciranjem na Cvjetnom, izlaze iz zatvorenih prostora i dovode klasiku upravo k vama. U 19.30 sati nastupiti će violinistica Petromila Jakas kojoj je ovaj koncert priprema za još jedno glazbeno natjecanje te Kristina Cvitanić na klaviru.

Petak je rezarviran za jazz, diskografska kuća Aquarius promovirati će novi album poznatog glazbenika Borisa Ciglenečkog pod nazivom Mojih 55 godina sa glazbom. A kao poslastica za kraj zabavljati će vas Trio Slastica and Friends.

Subotnji program prilagođen je školarcima koji će u 11.45 sati moći pogledati edukativni koncert Priča o glasoviru koji izvodi cijenjena glazbenica i profesorica na Muzičkoj akademiji u Zagrebu Katarina Krpan. A sve prisutne na špici zasigurno će raspjevati Mila Elegović sa Greenhouse Blues Bandom. I ove nedjelje točno u podne Cvjetni ponovno pleše uz Dinka Bogdanića i Ansambl Zagrebačke filharmonije.

11.12.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh