« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
KONCERT

Klapa Maslina danas u Hypo centru

Klapa Maslina pozvala je i svoje dugogodišnje prijatelje i suradnike, Arsena Dedića i Gabi Novak

Klapa Maslina u Zagrebu
Klapa Maslina u Zagrebu (Hamar media)
Više o

koncert

,

klapa Maslina

,

hypo centar

,

Da te mogu pismom zvati

,

Vitar s mora

Klapa Maslina i Scardona pozivaju vas da svakako dođete na spektakularan koncert koji vam priređuju u Hypo centru, dvorana 'Kornati'.

Opće je poznato kako upravo ova klapa puni velike dvorane i svoju dragu publiku već na prvoj pjesmi diže na noge. Svojom uspješnicom 'Da te mogu pismom zvati' obilježili su prošlo desetljeće i započeli klapsku revoluciju i pridonjeli da se klapska glazba zavoli u susjednim zemljama, a posebno u Slovačkoj i Poljskoj.

Koncertni spektakl 'Ne damo te pismo naša', koji je povodom 100-te godišnjice Hajduka održan prošle godine na Poljudu, pred prepunim stadionom, svakako je obilježio jedan dio hrvatske glazbene povijesti.

Na nadolazećem zagrebačkom koncertu, klapa Maslina pozvala je i svoje dugogodišnje prijatelje i suradnike, Arsena Dedića i Gabi Novak - "Šibenska nevista" da im se te večeri pridruže na pozornici. Cijela karijera Branka Bubice i klape Maslina neraskidivo je vezana uz opus pjesama koje je Arsen pisao za klapu ili ih je klapa obradila na svoj jedinstveni način s prepoznatljivim šibenskim rukopisom.

Klapa će na koncertu u prvom djelu  predstaviti svoje kultne pjesme, a u drugom djelu predstaviti pjesme sa novog albuma 'Vitar s mora' i izvesti nekoliko pjesama sa Arsenom. Biti će to  koncert za sve istinske ljubitelje glazbe i koncert za dušu.
28.04.2011. 08:09:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh