« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
MALI KOEFICIJENTI

Kladionice izbacile iz ponude 'izlazak Grčke iz eurozone'

Kladioničarska kuća Landbrokes povukla je iz ponude izlazak Grčke iz eurozone jer smatraju da je taj događaj gotovo siguran

Više o

klađenje

,

kladionice

,

Grčka

,

kriza eurozone

Britanski kladioničari priopćili su u četvrtak da su prekinuli klađenje o izlasku Grčke iz eurozone, ne želeći preuzeti rizik za mogućnost koja se čini sve vjerojatnija, javlja Hina.

Opravdavajući se "nastavkom nesigurnosti glede Grčke", kuća Landbrokes rekla je u kratkom priopćenju da je "prekinula klađenje o svim pitanjima u vezi s povlačenjem" te zemlje iz eurozone.

U času kad je u četvrtak ujutro prekinuto klađenje, zadnji koeficijent na izlazak Grčke iz eurozone bio je 1,3.

To znači da igrač koji uloži 10 funta dobiva, ako pogodi, trećinu te svote plus ulog. Landbrokes dakle nije zainteresiran za primanje novih uloga jer smatra da je događaj gotovo siguran.

Ta kladioničarska kuća napominje da će isplatiti oklade primljene do prekida klađenja.

Konkurentska kuća William Hill donijela je sličnu odluku, prekinuvši klađenje u vezi s prvom zemljom koja će izaći iz eurozone. S koeficijentom 1,4 Grčka je daleko najveći favorit među igračima, priopćila je ta kuća.

William Hill je odlučio "povući se" iz ovakva klađenja "sve dok se stanje malo ne smiri", rekao je njegov glasnogovornik u priopćenju.

Ta kuća više ne prima oklade ni na pitanje "hoće li euro postojati 31. prosinca 2015?". Zadnji koeficijent na odgovor "da" bio je 1,5.

10.05.2012. 19:38:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh