« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina
PROGNOZA ZA VIKEND

Kišni vikend donosi lagano osvježenje

Nakon prilično lijepog i toplog tjedna vikend donosi osvježenje i dosta kiše

U subotu će nas dobro oprati kiša
U subotu će nas dobro oprati kiša (Shutterstock)
Više o

vremenska prognoza

,

prognoza vremena

,

subota

,

nedjelja

,

vikend prognoza

Prognoza za vikend neće razveseliti one koji su planirali bijeg u prirodu, jer će u cijeloj zemlji biti pretežno oblačno i kišovito, naročito u subotu kad se očekuju prilično jaki pljuskovi tijekom cijelog dana.

U subotu će u cijeloj zemlji biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima te svježije. Povremeno će padati kiša mjestimice i obilnija, a mogući su i lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Najviše sunčanih razdoblja se očekuje na srednjem Jadranu.

U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren sjeverozapadnjak, a na Jadranu slabo do umjereno jugo i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti će se kretati od 9 do 14, a na Jadranu od 15 do 19°C. Najviša dnevna posvuda će biti od 18 do 23°C.

U nedjelju se nastavlja period promjenjivog vremena, ali ipak stabilnijeg nego prethodnog dana, stoga će u cijeloj zemlji biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, ali su i dalje mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi.

U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren sjeverozapadnjak, a na Jadranu će ujutro puhati umjerena bura koja će okrenuti na umjeren ponegdje na otvorenom i jak sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti će biti od 8 do 13, a na Jadranu od 14 do 19°C. Najviša dnevna posvuda će se kretati od 17 do 22°C.

10.05.2013. 11:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh