« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
BRAVO!!!

Građanska akcija prelijepila Vukovar

Nakon što se raspao Stožer za obranu hrvatskoga Vukovara zbog manipulacija HDZ-a, Građanska akcija podsjeća da je to odavno znala

Plakati Građanske akcije u Vukovaru
Plakati Građanske akcije u Vukovaru (Facebook)
Više o

HDZ

,

Vukovar

,

Tomislav Karamarko

,

plakati

,

Građanska akcija

,

Stožer za obranu hrvatskoga Vukovara

Stožer za obranu hrvatskoga Vukovara jedno je vrijeme okupirao medije svojom bunom protiv ćirilice u gradu heroju, što je bila savršeno legitimna podloga za savršeno legitimne akcije. No, kako u Hrvatskoj barem nešto mora biti ispod stola, otkrilo se da je i u ovom slučaju bilo podzemnih radnji.

Naravno, kad su podzemne radnje u pitanju, tragovi uvijek vode do Karamarka, pa se ispostavilo da HDZ manipulira stožerom, a da je i HDSSB želio napraviti isto. Stožer se raspao, sjajna inicijativa propala je zbog pohlepe za glasovima, a Građanska akcija podsjetila je danas javnost da su oni o tim manipulacijama govorili od samog početka.

U to ime oblijepili su Vukovar plakatima na kojima su napravili kompilaciju dokaza o svojoj pravovremenoj reakciji, a javnosti koja ih je pljuvala preostaje jedino da se pokrije ušima i, možda, na izborima objasni Karamarku da se politika ne vodi na obavještajno-podzemni način.

10.05.2013. 08:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh